Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα»

170

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για πρώτη φορά για τους γονείς του και για τα παιδικά του χρόνια. Τι είπε για την κόρη του;

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος, εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του», ανέφερε στη αρχή και πρόσθεσε:

«Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό. Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μία μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα».

«Δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα»

«Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα, επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά, η μάνα μου δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα», σημείωσε.

«Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα», αποκάλυψε για τους γονείς του.

Η αναφορά του στον θάνατο της μητέρας του, συγκλόνισε: «Έχασα την μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Κοιμόμουν με αυτήν τη σκέψη. Ξυπνούσα και έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται. Ξαναπάντρεψα τη μάνα μου με το ζόρι στα 60 τόσα της για να έχει παρέα. Πέρασαν μια επταετία πολύ ωραία».

«Θέλω να είμαστε περισσότερο μαζί»

Για την κόρη του, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να έχει μαζί της περισσότερες επαφές: «Είμαστε σε διάσταση με τη μητέρα της. Με καίει ότι πρέπει να φέρω πιο κοντά τη σχέση με την κόρη μου. Της έχω πει πως θέλω να είμαστε περισσότερο μαζί. Τώρα είναι στην εφηβεία. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο. Παίρνω αλλά τι να κάνω. Το παιδί δεν είναι 3 χρόνων για να θέλει κυνήγι».