Μείον 35 κιλά η Ελένη Κοκκίδου – “Αυτά τα κιλά για εμένα ήταν θέμα ψυχικού βάρους”

Άφωνοι Λιάγκας και Σκορδά με την εμφάνισή της

198

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/12) η Ελένη Κοκκίδου, η αγαπημένη Βουλίτσα από τη σειρά του ALPHA “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έμειναν άναυδοι με την εμφάνισή της.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ μιας και όπως αποκάλυψε έχει χάσει 36 κιλά!

Η αποκάλυψη της Κοκκίδου για την μάχη με τα κιλά

«Eίναι μία απόφαση ζωής! Έκανα πολλές δίαιτες στη ζωή μου. Τα τελευταία 10 χρόνια ήμουν υπέρβαρη… Λόγω θανάτων… η ζωή με οδήγησε να καταφύγω στο φαγητό και είχα μία συναισθηματική σχέση με το φαγητό, ήταν το αποκούμπι μου και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος και δεν τα χρειαζόμουν αυτά τα κιλά! Η συναισθηματική αυτή σχέση κόβεται δύσκολα…

Πρέπει να γνωρίζεις τι συμβαίνει στην ψυχή και στο κεφάλι σου, είναι πολύ σημαντικό… Αυτό που ξέρω είναι ότι έως το τέλος της ζωής μου θα έχω αυτόν τον φόβο μην ξαναπάρω αυτά τα κιλά… Αυτά τα κιλά για εμένα δεν ήταν θέμα εμφάνισης, αλλά ψυχικού βάρους που κουβαλούσα και αυτό ήθελα να πετάξω από πάνω μου. Ήταν θέμα εσωτερικής διαδικασίας και όχι εξωτερικής.

Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό. Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν. Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό».

Τα μυστικά της Ελένης Κοκκίδου για να χάσει 35 κιλά

Η Ελένη Κοκκίδου είναι μία από τους πρωταγωνιστές της Μουρμούρας που αγαπήσαμε από τον πρώτο κύκλο της σειράς και τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια για να αλλάξει ριζικά το σώμα της.

Συγκεκριμένα, ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και έτσι κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά, με την αλλαγή πάνω της να είναι εμφανής.

«Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα ‘τώρα πρέπει να πετάξω βάρος.

Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις. Κάνω γυμναστική με το που ξεκίνησα τη διατροφή», είχε πει πριν από λίγο καιρό στο Happy Day, μιλώντας για τη διατροφή που ακολούθησε.

Ελένη Κοκκίδου δίαιτα

Δείτε εδώ βίντεο από συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στον Ant1