Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/12)

444

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες δεν πρόκειται να σας φρενάρουν ή να σας αποσυντονίσουν, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε χωρίς απογοητεύσεις. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε επικεντρωμένοι στις νεες προοπτικές και όχι στις παρελθοντικές αποτυχίες. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να  οργανώσετε τη δράση σας,  στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσει στις σωστές ενέργειες.

Ένα απρόοπτο άνοιγμα θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, θα μπορέσετε να  διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση.  Κάποιοι από εσάς  ίσως να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική σας πορεία, οι άμεσες ενέργειες θα σας βγουν σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας δε θα σας βοηθήσει να βάλετε λογική στο συναίσθημα, θα αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να σας οδηγήσει όπου θέλει εκείνη. Σήμερα θα αναλάβετε ορμητική δράση, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε σχέσεις στάσιμες, μονότονες ή ανιαρές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σας άτομο ικανό να συνεπάρει καρδιά και σκέψη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο, εντελώς ξαφνικά, να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα διαφόρων ειδών δραστηριότητες και υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, προσοχή να μην αγχωθείτε ή στρεσαριστείτε. Μη προσπαθήσετε να δώσετε εξαναγκαστικές λύσεις αυτό ενδεχομένως να σας μπλοκάρει. Θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, θα έχετε την τάση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς, προσιτούς και  συνεργάσιμους. Μην αψηφήσετε και την αρνητική όψη της κάθε περίστασης, προνοήστε για την εμφάνιση απροόπτων δυσκολιών.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία για καινούργια επαγγελματική συνεργασία, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές. Σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, η προσωπικότητα σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, παίρνετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με  αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν επιθυμία για απελευθέρωση, ρομαντισμό, και για συναισθηματική ολοκλήρωση. Τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θετικοί θα φανείτε σε καινούργιες γνωριμίες (μέσω διαδικτύου), θα θελήσετε να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας καθημερινότητα. Σήμερα η γνωριμία σας θα ευδοκιμήσει ερωτικά, αυτό το άτομο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει σταθμό στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα στοχεύστε και κινηθείτε με σκοπό να ανοίξετε νέα ενδεχόμενα επαγγελματικά και οικονομικά. Δημιουργικό θα είναι το σκεπτικό σας, πρακτικές οι ενέργειες σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει να προνοούν για το μέλλον, μην εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, σε θέματα που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει να τα κλείσετε ή ολοκληρώσετε τώρα αλλάζετε σκοπιά και προσέγγιση.

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να εμφανιστείτε υπερδραστήριοι, στις επαγγελματικές σας συναντήσεις θα ΄ρθουν να προστεθούν και οι κοινωνικές. Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σας, οι διαφόρων ειδών επαφές που θα έχετε δε θα σας αφήσουν να ρουτινιάσετε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις ρουτίνας, η διάθεσή σας για διαφυγή θα σας κάνει δεκτικούς στα ενδεχόμενα νέων ερωτικών γνωριμιών μέσω διαδικτύου. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα φέρει η επικοινωνία με πρόσωπο, που θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και ερωτικά. Η μέρα θα φέρει γεγονότα και τυχαία συμβάντα, που θα σας ωθήσουν σε καινούργιες αναζητήσεις, τώρα θα πολεμήσετε το στάσιμο και το σκοτεινό, θα εναντιωθείτε και θα καταφέρετε να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις αντιδράσεις σας, σε εργασιακά θέματα ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στην μέση ή που νιώθετε πως αδυνατείτε να τις διεκπεραιώσετε στις απαιτούμενες προθεσμίες. Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, ωστόσο η εργασιακή σας στάση ίσως να μην ιδιαιτέρως συνεργάσιμη, ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητη η συμπεριφορά σας.

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχολογία σας σε ισορροπημένο επίπεδο, δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, κυκλοθυμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Καλό θα είναι να αποφύγετε πράξεις πανικού, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, θα είναι λάθος οι σπασμωδικές ενέργειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, διαίσθηση, χαλάρωση, και ερωτισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα σας κάνει θερμούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Με το ταίρι σας θα κρατήσετε απόσταση από διαφωνίες και άσκοπους ανταγωνισμούς, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ισορροπία και σταθερότητα. Πρόσωπο από το παρελθόν θα περάσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συζήτηση που η κατάληξή της θα οριστεί από τις δικές σας διαθέσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα δεν θα απουσιάζει η αυτοπεποίθηση και η μαχητική διάθεση, ωστόσο προσοχή σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να εμφανιστείτε κάπως ευέξαπτοι και νευρικοί. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να παγιδευτείτε σε προκλήσεις ανταγωνισμού και να κινηθείτε εγωκεντρικά. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τον αρνητισμό, το πείσμα ή την εμπάθεια, αποφύγετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας.

Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, κινηθείτε μεθοδικά. Ασχοληθείτε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη ψυχολογία σας και να ξεκουράσετε τη σκέψη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, θα κάνετε οτιδήποτε περνά από την σκέψη σας ή απ’ το χέρι σας προκείμενου να έχετε μια μέρα ανέμελη και όμορφη. Σήμερα θα αφεθείτε στην ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων, για αυθόρμητη επικοινωνία και για καταστάσεις εκτός ρουτίνας. Σας διαβεβαιώνω πως σήμερα θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα είναι μια καλή μέρα να ζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ίσως να υπάρξουν κάποιες μικροδυσκολίες που θα φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ωστόσο δε θα πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό να σας οδηγήσουν στην οπισθοχώρηση. Εσείς μείνετε πιστοί και σταθεροί στα πλάνα σας, διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, δείξτε την απαιτουμένη υπομονή και επιμονή. Ενδεχομένως χρειαστεί να κοπιάσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας,  μη το βάλετε κάτω οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας.

Η αγχωμένη σκέψη θα δημιουργήσει βουνά που δεν υπάρχουν, έρχονται ανοίγματα τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά, φανείτε αισιόδοξοι και διαλλακτικοί. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε ρίσκα και πράξεις αβέβαιου αποτελέσματος, σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς, αφήστε τα γεγονότα να κινηθούν από μόνα τους χωρίς παρεμβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η τάση που θα έχετε να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της πραγματικότητας θα σας οδηγήσουν σε ονειροπολήσεις, δε θα λείψουν πράξεις ρομαντισμού και ερωτικής ανανέωσης. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τις σκοτεινές σκέψεις, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, θα επαναστατήσετε και θα κερδίσετε. Η στάση σας θα είναι θερμή, συγκαταβατική και αρκετά ρομαντική, σήμερα θα ζήσετε έντονες και ευχάριστες ερωτικές στιγμές!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα αποβάλετε τον πεσιμισμό και την μεγαλοποίηση κάποιων δύσκολων περιστάσεων, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Εσείς οι ψυχολογικά ταραγμένοι ή στρεσαρισμένοι για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας.

Κάντε το βήμα να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, ενισχύστε την κοινωνική σας διάθεση. Μείνετε  μακριά από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, συνδεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα ή οικογενειακά σας άτομα. Αν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό θα καταφέρετε να βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, με οξυδέρκεια και κατανόηση θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, θα χαρακτηρίζεστε από διαίσθηση και δυνατό ένστικτο. Σήμερα, τυχαία γεγονότα ενδεχομένως να βγάλουν στο φως σημαντικές ερωτικές αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες, θα αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, οι νέες αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν σε θερμό ερωτικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα επικεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, δε θα παρεκκλίνετε από τους αρχικούς σκοπούς σας,  αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις, ωστόσο  σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την εσωτερική πίεση και τις αγχωμένες σκέψεις, καλό θα είναι να μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, αποβάλετε την καχύποπτη σκέψη.

Στα εργασιακά σας ζητήματα προτιμήστε την εποικοδομητική συνεργασία και όχι τον ανταγωνισμός, καλό θα είναι να είστε συγκαταβατικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Θετική απάντηση θα λάβετε σε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα κάνετε. Οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές, θα προκύψουν συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από παγίδες ψευδαισθήσεων, τώρα όλα θα μπουν στην σωστή τους θέση, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης και επανεκτίμησης. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές αλλαγές ως αφορμή θα δοθεί ένα απρόσμενο τηλεφώνημα με ερωτικό πρόσωπο που ο χωρισμός σας στηριχτείτε σε μια κακή παρεξήγηση και όχι σε έλλειψη αισθημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα ενδεχομένως να εμφανιστούν πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες, δε θα θελήσετε πιέσεις και άγχος. Σε περίπτωση που υπάρχουν καταστάσεις ή συνθήκες που σας δυσανασχετούν, καλό θα είναι να τις χειριστείτε με μέθοδο και όχι με αντιδραστικά ξεσπάσματα.  Αν διατηρήσετε  συνετή τη σκέψη σας θα καταφέρετε να αναδιοργανωθείτε, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες, κινηθείτε πατώντας γερά στο έδαφος.

Σε τόνωση θα βρίσκονται η αισιοδοξία ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας, επιχειρείστε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τους προγραμματισμούς σας, ωστόσο προετοιμαστείτε και για το ενδεχόμενο να βρείτε κάποιες δυσκολίες στο δρόμο σας, μη πειστείτε πως όλα θα είναι εύκολα και απλά. Σε οικογενειακά θέματα εσείς που θέλετε να κατευθύνετε την πορεία των γεγονότων, κρατήστε στάση διπλωματική και συγκαταβατική, προσπαθήστε να δικαιολογήσετε κάποιες καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα σας κάνουν συγκαταβατικούς και αισθαντικούς. Θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε, να κατανοήσετε, και να συμπαρασταθείτε στο ερωτικό σας ταίρι. Σήμερα στόχο θα έχετε να απομακρυνθείτε από άσκοπους προβληματισμούς, κυρία επιδίωξη σας θα είναι να απελευθερωθείτε από ψυχολογικά βάρη. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε το σε συνομιλίες, η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ειρηνική σας διάθεση θα κλείσουν αρνητικές ερωτικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα προσοχή στις εσωτερικές αντιφάσεις και εξάρσεις, δεν είναι ανάγκη να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.  Κάπως ανοργάνωτες θα είναι οι σκέψεις και οι πράξεις σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αντιδράσεις σας χαλαρές και ισορροπημένες. Ελέγξτε την ορμητικότητα που θα υπάρξει στις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, για σήμερα κάντε και λίγο τα στραβά μάτια.

Μάλλον δε θα είστε σε θέση να δείξετε ανεκτικότητα σε απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες, κρατήστε διπλωματική στάση, καλό θα είναι να μην φανείτε αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι. Εστιάστε στις φιλικές παρέες και συζητήσεις, αφήστε τη σκέψη σας να χαλαρώσει, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με θέματα που σας δημιουργούν εσωτερική πίεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ευαίσθητους και συναισθηματικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, θα έχετε ανάγκη να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο χωρίς περιοριστικά πρέπει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας στο μέλλον. Έρχονται απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα (μέσω διαδικτύου), που δεν αποκλείεται να φέρουν σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Από σήμερα βάζετε τέλος στις χρονοτριβές, θα νιώσετε την ανάγκη για σταθεροποίηση και άμεση πρακτική δράση. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε είναι να ασφαλίσετε τα εισοδήματα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και επίμονη προσπάθεια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, ωστόσο για να μην βρείτε φραγμούς στους σχεδιασμούς σας θα πρέπει να κινηθείτε με υπομονή κι όχι με βιασύνη. Οι προβληματισμένοι βρίσκετε νέους διεξόδους τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε οικονομικά, βάζετε σε τάξη τις υποθέσεις σας.

Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, η εσωτερική σας ορμή θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στον δείχτη επικινδυνότητας, καλό θα είναι να μην βγείτε έκτος ορίων. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που φρενάρουν τη δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ένα γεγονός θα χτυπήσει ακριβώς στο κέντρο της καρδιά σας με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς μέσω διαδικτύου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα αναδιοργανωθείτε, δεν θα παρασυρθείτε από παρελθοντικά αποτελέσματα, παίρνετε την απόφαση να κοιτάξτε μπροστά. Εσείς που έχετε προβλήματα και αναζητάτε λύσεις, οι συνθήκες θα γίνουν ευνοϊκές θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Σας παροτρύνω να κάνετε πράξη τη σκέψη σας θα υπάρξουν ουσιαστικά ενδεχόμενα άμεσης βελτίωσης, θα σημειωθεί άνοιγμα για επαγγελματική εξέλιξη.

Οι προτάσεις που θα γίνουν θα είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες, δώστε βάση, μη παραβλέψετε τις προοπτικές. Εσείς που θέλετε να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία, νέες ιδέες και σωστή κρίση, μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος, κινηθείτε αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αυθορμητισμό, εκφραστικότητα, ρομαντισμό και αισθησιακό ερωτισμό. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για αλλαγές και συναισθηματικές επαναστάσεις. Με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος ερωτικής σχέσης με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης, που εδώ και καιρό στριφογυρίζει στο οπτικό σας πεδίο.