ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ:  «Μύρισαν» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ξανά

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, είναι εδώ!

596

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 17:30 – 19:30

 Με θέμα «Μύρισαν Χριστούγεννα Ξανά», οι Μαμάδες σε Δράση (παιδιών ηλικίας 0-9 ετών) σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη συνάντησή τους, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, στις 5:30 – 7:30 μ.μ., στο Σχολικό Κτήριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας (Νικομηδείας 38).

Αφήνοντας πίσω ένα χρόνο που δοκίμασε τις αντοχές μας και στο κατώφλι μιας νέας ελπιδοφόρας χρονιάς, ο αιδέσιμος Ιωάννης Υφαντίδης θα μοιραστεί μαζί μας σκέψεις και προτροπές φέρνοντας στο προσκήνιο το τιμώμενο πρόσωπο των Χριστουγέννων, τον Ιησού Χριστό.

Επίσης, τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς και ώρα για οικογενειακή χαλάρωση  με χαμόγελα ευτυχίας. Το σπίτι πλημμυρίζουν όμορφες μυρωδιές και όμορφα διακοσμημένες χριστουγεννιάτικες γωνιές, γι αυτό και εμείς διοργανώνουμε δύο σχετικά εργαστήρια:

 

Xmas Cookies (Workshop)

 Η Όλγα Καρυπίδου, Cake stylist, μας καθοδηγεί να φτιάξουμε και να διακοσμήσουμε τα πιο απίθανα και νόστιμα cookies…

Xmas Deco (Demo)

Η Ντέσυ Μανουσαρίδου, Expert Decorator, θα μας δείξει «έξυπνες» ιδέες για υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Ακόμη, το πρόγραμμα θα έχει όμορφες εκπλήξεις, γιορτινή ατμόσφαιρα, ζεστό καφέ, εδέσματα και υπέροχη παρέα.

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα παιδιών

Παράλληλα τα παιδιά θα έχουν το δικό τους γιορτινό πρόγραμμα.

Η Σοφία Χαραλαμπίδου, καλλιτέχνιδα – ραδιοφωνική παραγωγός παιδικών εκπομπών, διοργανώνει ένα απίστευτο δίωρο για παιδιά με χριστουγεννιάτικες ιστορίες, παιχνίδια και κατασκευές.

Μύρισε Χριστούγεννα Ξανά, λοιπόν…

Σας περιμένουμε στην πιο όμορφη μαμαδοπαρέα της πόλης

 

Είσοδος Δωρεάν

Είσοδος για τους ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid ή μοριακού test με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και για τα παιδιά η είσοδος γίνεται με το σχολικό self test της Πέμπτης.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό, (χρήση μάσκας, αποστάσεις).

  

Ποιες είμαστε

Είμαστε μαμάδες όπως εσύ. Η καθημερινότητά μας απαιτητική και πολλές φορές δύσκολη, σχεδόν χαοτική. Παιδιά, Οικογένεια, Εργασία, Σχέσεις! Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα συναναστροφής μαμάδων με στόχο την παρέα και την ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών ώστε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας. Θέλουμε να ζούμε την κάθε μέρα μας ουσιαστικά, με πραγματικούς φίλους δίπλα μας, με αυτοπεποίθηση και τόλμη απέναντι στις προκλήσεις.

Πιστεύουμε ότι αυτές οι αξίες πηγάζουν από την πίστη μας στο Θεό, που πρώτος μας έδειξε το δρόμο της Αγάπης και της Υπηρεσίας στον πλησίον.

Στην ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτες όλες οι Μαμάδες με παιδιά ηλικίας 0 – 9 ετών καθώς και οι εγκυμονούσες, χωρίς διακρίσεις χρώματος, θρησκείας, και λοιπών πεποιθήσεων.  Σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά, να ακούσεις, να μιλήσεις, να μάθεις, να στηρίξεις και να στηριχθείς.