Σεσημασμένος για ληστεία και βιασμό ο μητροκτόνος του Αγρινίου

289

Αντιμέτωποι με μία εντελώς ακραία σκηνή εγκλήματος ήρθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Αγρίνιο μετά τη στυγερή δολοφονία σε βάρος της 54χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο, ενώ και η 80χρονη γιαγιά του δεν γλίτωσε από την μανία του που τραυματίστηκε από τα πλήγματα που δέχτηκε με μαχαίρι.

Όλο το σπίτι είναι βουτηγμένο στο αίμα ενώ ο 35χρονος ξερίζωσε με τα χέρια του το τριχωτό της κεφαλής της μητέρας του και στη συνέχεια την κατακρεούργησε…

Είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να πάει στο πατρικό του σπίτι και να σκοτώσει την μάνα του η οποία του είχε κάνει δύο μηνύσεις το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία.

Ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε ληστεία το 2012 στο Αγρίνιο και για βιασμό το 2013 στα Ιωάννινα ενώ έκανε 4 χρόνια φυλακή στον Κορυδαλλό και στη συνέχεια στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, αφού θεωρείται πέρα από άκρως επικίνδυνο άτομο και άκρως διαταραγμένο.

Η γιαγιά του έχει μεταφερθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί από προστρέξαντες αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.