Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει

300

Απάντηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει με δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

“Δήλωση του κ. Τσίπρα στις 28 Ιουλίου, όταν είχε αναγγελθεί το freedom pass ως κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων: ‘Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται’.

Δήλωση του κ. Τσίπρα μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για τον εμβολιασμό των άνω των 60 που κινδυνεύουν περισσότερο: ‘Αντί να βάζεις πρόστιμα θα έχει αξία να σκεφθεί κανείς να ενθαρρύνει ακόμη και με οικονομικά κίνητρα αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση’.”, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Και επισημαίνει: “Τότε ήταν χαρτζιλίκι και εξαγορά. Σήμερα εισηγείται οικονομικά κίνητρα. Από το μένος του απέναντι στον πρωθυπουργό και την εμμονή του να κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία ο κ. Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει. Άλλα τότε, τα εντελώς αντίθετα τώρα. Αδυνατεί να κατανοήσει ότι έτσι υπονομεύει τη δημόσια υγεία, βλάπτει την πατρίδα και τους ανθρώπους της, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια”.