Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/11)

410

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με νωχελική διάθεση η οποία θα επηρεάσει και το ρυθμό του προγράμματος σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αν δεν θέλεις να αγχωθείς και να τρέχεις την τελευταία στιγμή. Κράτησε «μικρό καλάθι» σε περίπτωση που ακούσεις μεγάλες υποσχέσεις και δηλώσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εμπνευσμένη θα είναι η δημιουργική σας σκέψη, ίσως να βγει στην επιφάνεια και η καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε επαγγελματικά θέματα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, αν οι πράξεις σας είναι οργανωμένες τότε πολύ γρήγορα θα έρθει το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σας δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσετε να κάνετε τις νέες σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις επαφές σας, σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο έγιναν παρεξηγήσεις τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τους αρνητισμούς.

Ενδεχομένως να δείξετε αδιαφορία σε θέματα που θεωρείτε πως δεν υπάρχει λύση, σας δίνω τη συμβουλή να μην τρενάρετε επ’ αορίστου τις καταστάσεις,  σκεφτείτε προνοητικά, όπου χρειαστεί κινηθείτε με διπλωματία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, μέσα από ειλικρινείς αποκαλύψεις θα καταφέρετε να λύσετε απορίες και να συμπληρώσετε το συναισθηματικό σας πάζλ. Μια ουσιαστική συζήτηση, για παρελθόν παρόν και μέλλον, θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, τώρα θα καταλάβετε τι παρεξηγήσατε και πού φανήκατε ευκολόπιστοι. Σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, περάσετε σε άμεση προσέγγιση, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις κόντρες, τις εντάσεις, και τα εξουσιαστικά παιχνίδια. Ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ειρηνική η τακτική που θα εφαρμόσετε, μια συζήτηση που θα έχετε θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα. Σε υπόθεση σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα προσπαθήστε να είναι συνετές και προσγειωμένες οι υποσχέσεις που θα δώσετε.

Με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, θα χειριστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θέματα που σας δημιουργούν στρες και άγχος. Ένα ευχάριστο κάλεσμα θα σας βγάλει από τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τα γεγονότα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητά σας, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα είστε αποκαλυπτικοί και αναλυτικοί. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό και θερμό. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις, θα εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί άτομο από τα παλιά, με φανερή την επιθυμία της επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα προσοχή σε διλλήματα και τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να είναι κάπως επιφυλακτική η στάση σας σε θέματα πρωτοβουλιών. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και όχι να δημιουργήσετε στη σκέψη σας επιπλέον προβληματισμούς και άγχη. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις διαφόρων ειδών, θα είναι η κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και εξωτερίκευση.  Κοινωνικοποιηθείτε  θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντηθείτε με φιλικά και οικογενειακά άτομα.

Μια αναλυτική συνομιλία θα καταλαγιάσει τάσεις αμφισβήτησης, θα ξεκαθαριστούν καταστάσεις που σκοτεινιάζουν το τρόπο σκέψης σας. Τονώστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, μην υποκύψετε σε εσωτερικές υποσυνείδητες φοβίες, απελευθερωθείτε και εστιάστε στη θετική όψη. Μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, δώστε έκταση στις προσωπικές σας επαφές, εκδηλωθείτε και προσεγγίστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα κάνει ομαλή και θερμή την επικοινωνία σας, θα φέρει θετικά ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχουν διλλήματα, να ξέρετε πως πολύ γρήγορα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, νηφάλια θα είναι η σκέψη σας, ειλικρινής η τοποθέτηση σας. Σήμερα βασικός σας στόχος θα είναι να αποκαλύψετε και να επιβεβαιώσετε. Η προσπάθεια σας να φέρετε συμφιλίωση ή ερωτική ένωση ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο καρδιάς σας, θα κλείσει επιτυχώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φαντασία, δεκτικότητα, και χαλαρή διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, παράλληλα η κοφτερή σας αντίληψη δε θα σας αφήσει να παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή θολές καταστάσεις.  Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν θα είστε σε θέση να τα σκεφτείτε βασιζόμενοι στη λογική. Στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές και ενθαρρυντικά γεγονότα που θα σας ωθήσουν σε σοβαρές αποφάσεις, θα διαφοροποιήσετε καταστάσεις και θα αναζωογονηθείτε.

Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την ένταση των αισθημάτων σας, καλό θα είναι να αποφύγετε  την ανυπομονησία. Κοινωνικοποιηθείτε, μιλήστε με φίλους, συζητήστε για ανέμελα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ίσως να μη λείψουν οι ονειροπολήσεις. Η ανάγκη σας για ήρεμη επικοινωνία και πρόσχαρες επαφές, θα σας κάνει θετικούς σε διαφόρων ειδών προτάσεις. Η συγκαταβατικότητα και η θερμή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε την καινούργια ερωτική γνωριμία μέσω social media που θα προκύψει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, δε θα είναι λάθος αν του εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα ανέμελη θα είναι η στάση σας, ίσως να θελήσετε να αποφύγετε τις πολλές σκοτούρες κυρίως για θέματα επαγγελματικά. Σχετικά με οικονομικές διεκδικήσεις για την ώρα θα σταθμεύσετε σε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει αποφεύγοντας να προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις.

Κατά πασά πιθανότητα αρνητικοί θα φανείτε για μεγάλα ρίσκα, αυτή τη φορά δε θα σας απασχολήσει το μέλλον, στόχος σας θα είναι ένα ευχάριστο και ήρεμο παρόν. Απαλλάσσεστε από σκληρό φόρτο εργασίας και αποκτάτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές, τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε. Δε θα επιτρέψει να υπάρξουν μεταξύ σας άλλα τρεναρίσματα ή μπερδέματα, θα απαιτήσει εξηγήσεις, τεκμηριώσεις, και άμεσες υποσχέσεις. Προετοιμαστείτε για μια ειλικρινή συζήτηση και σε περίπτωση που κρύβετε γεγονότα ή καταστάσεις, τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε με αλήθειες. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα κατόπιν σοβαρής και ώριμης συζήτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη και η φαντασία σας, σήμερα θα ονειροπολήσετε, ανέμελη θα είναι η στάση σας. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας ωστόσο διατηρήστε τις διαθέσεις σας σε ρεαλιστικά πλαίσια. Θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, στην ανανέωση θα στοχεύσετε, ίσως να επιχειρήσετε να αλλάξετε κάποια ανιαρά δεδομένα.

Προσοχή σε παρορμητικές επιλογές γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Δείξτε ιδιαίτερη σημασία στη διαχείριση των οικονομικών σας προσοχή να μην παρασυρθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει πληροφορίες που θα διαλύσουν αρνητικές εικασίες, θα καταλαγιάσουν τάσεις καχυποψίας. Τώρα θα καταφέρετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις στηριζόμενοι σε αλήθειες και όχι σε υποθετικά σενάρια. Διαλύεται εμπόδιο σε ένα ερωτικό σας θέμα, ξεκαθαρίζονται αισθήματα που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, αποκτάτε ισορροπία, εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα προσοχή στην έκταση της φαντασίας σας και στις συναισθηματικές εναλλαγές, σε προσωπικά ζητήματα ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα φανείτε ρομαντικοί και αρκετά παρορμητικοί. Μιλήστε χωρίς καμουφλαρίσματα, προσπαθήστε να ανοίξετε διαλόγους ξεκαθαρίσματος, βάλτε στόχο να κλείσετε υποθέσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Σε οικονομικά θέματα σκεφτείτε προσγειωμένα, αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

Ενθουσιασμό θα νιώσετε, θετικότητα και δεκτικότητα θα εκπέμπετε. Η μέρα σας θα έχει συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα, πλησιάστε και ανοιχτείτε στα καινούργια πρόσωπα (μέσω των social media), σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστούν αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τους συναισθηματικούς σας κόμπους, θα καταφέρετε να μείνετε μακριά από ψυχικά ή συναισθηματικά κολλήματα. Το ξεκαθάρισμα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτικό πεδίο, τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε πού είναι το ψέμα και πού η αλήθεια. Καταλαγιάζουν εγωιστικές τάσεις, θα φανείτε διαλλακτικοί, συζητήσιμοι, στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα δώστε σημασία στο προαίσθημα σας δε θα σας εξαπατήσει. Θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα, ονειροπολήσεις θα συνεπάρουν τις σκέψεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και αυταπάτες. Σας δίνω την συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είχατε τσακωθεί στο παρελθόν τώρα θα δημιουργηθεί άνοιγμα συμφιλίωσης.

Σε διαφοροποιήσεις και ανοίγματα καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση, ίσως να σας δοθεί ευκαιρία να επανεξετάσετε βλέψεις και επιθυμίες, δε θα είναι λάθος αν αποκτήστε νέα οπτική τόσο για συναισθηματικά όσο και για πρακτικά ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα είναι ιδιαιτέρως θερμές, οι σκέψεις σας θα είναι δημιουργικές, στα λόγια σας θα διακρίνεται έντονος συναισθηματισμός. Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική ελευθερία, σκέψεις και αναμνήσεις θα σας οδηγήσουν σε ονειροπολήσεις. Για εσάς τους μοναχικούς θα προκύψει συμβάν νέας γνωριμίας μέσω social media, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα η συγκαταβατικότητα στις διαθέσεις σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Δημιουργική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας, αναθερμαίνονται οι επαφές σας με πρόσωπο που είχατε παρεξηγηθεί ή κοντραριστεί. Ο συναισθηματισμός που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε ή να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με άτομα που τις προηγούμενες μέρες είχαν δημιουργηθεί εκνευρισμοί.

Η κοινωνική σας διάθεση θα σας αποτρέψει από τη μοναχικότητα, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω των social media. Δεν θα λείψουν οι έντονες συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις, φανερώστε τα αισθήματα σας δείξτε αυτό που νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να περάσετε σε περίοδο ψυχικής ηρεμίας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαφές σας, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι, θα βρείτε ισορροπία και συνεννόηση. Θα συνομιλήσετε με καινούργιο πρόσωπο -μέσω social media- και θα προκύψουν ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, συναισθηματισμός και διάθεση για ονειροπόληση. Φανείτε συγκεντρωμένοι, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, προσοχή να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με θέματα που θα αφορούν χρηματικά ποσά, συμφωνίες ή δάνεια αφήστε τα για την ώρα.

Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας ζητημάτων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Θετικοί θα φανείτε για οικογενειακές συνομιλίες, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε στα συγγενικά σας άτομα. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, θερμή και οικεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας φέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε, προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις. Σήμερα θα μάθετε αλήθειες που θα περιορίσουν την καχυποψία σας, μπαίνει σε τάξη ο συναισθηματικός σας κόσμος, οι συναντήσεις σας θα κλείσουν με θετική και ερωτική κατάληξη. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα σας ανανεώσουν, θα αποκτήσετε και πάλι τη χαμένη σας εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα ίσως να είναι κάπως αόριστες οι σκέψεις σας, ενδεχομένως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένες βλέψεις, προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε και τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, παράλληλα σκεφτείτε και πράξτε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε οι συναντήσεις σας να γίνουν σε χαλαρό και ήρεμο κλίμα, τυχόν αρνητικά θέματα θα πρέπει να συζητηθούν με διάθεση  συνεννόησης και κατανόησης.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι δημιουργικές θα βοηθήσουν τη σκέψη σας να χαλαρώσει. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να τις απορρίψετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα, αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για άμεσα συναισθηματικά ξεμπερδέματα, γι’ αυτό στις συζητήσεις σας κρατήστε ειλικρινή στάση, καλό θα είναι να μην καμουφλάρετε σκέψεις και αισθήματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα για θέμα ερωτικής επανασύνδεσης, σας προτρέπω να δώστε την δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί, αυτή τη φορά θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα χαλαρότητα και ονειροπόληση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διανοητική ικανότητα να κατανοήσετε και να εξηγήσετε. Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Εσείς οι αγχωμένοι θα βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε. Για εσάς τους μπερδεμένους ή συναισθηματικά εγκλωβισμένους η οξυδέρκεια και η διαισθητική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλλήματα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Σε τυχόν οικονομικά ρίσκα φροντίστε να είναι συγκρατημένες οι κινήσεις σας, ερευνήστε πολύ καλά αν οι προοπτικές είναι συμφέρουσες, μην επηρεαστείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και προκύψουν βιαστικές εξιδανικεύσεις. Καλό θα είναι η αγορές σας να κυμαίνονται σε συνετό πλαίσιο, μη ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που σας επιτρέπει το πορτοφόλι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξετρυπώσετε κρυμμένες καταστάσεις, θα ανακαλύψετε γεγονότα που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη και στάση συμπεριφοράς. Θα έχετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκφραστείτε συναισθηματικά και αυτή τη φορά θα σας βγει σε καλό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, ένα καινούργιο πρόσωπο -μέσω διαδικτύου- θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, κινηθείτε με αυθορμητισμό.