Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/11)

357

Σήμερα το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στο Σκορπιό.

Η ευνοϊκή όψη μεταξύ Αφροδίτης/Άρη δείχνει πως οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα ταυτιστούν σήμερα, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να τις εκφράσεις αλλά και να βρεις ανταπόκριση. Οι αισθηματικές υποθέσεις φαίνεται πως θα προηγηθούν καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες εξελίξεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οχυρώστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, σήμερα έρχονται θετικά αποτελέσματα σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, τερματίζουν οι καθυστερήσεις σχετικά με χρηματικό ποσό που από καιρό περιμένατε να το εισπράξετε. Θα καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, να πληρώσετε εγκαίρως τους λογαριασμούς σας. Καταφθάνουν ανοίγματα που θα σας βγάλουν από την αναμονή, θα σας βοηθήσουν να  αναλάβετε πρωτοβουλίες, ωστόσο προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα κινηθείτε εκ του ασφαλούς.

Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, δεν αποκλείεται να σας ωθήσει σε ενέργειες διεκπεραίωσης και οριστικής τακτοποίησης. Βγείτε από την προκατάληψη και τις δυσοίωνες εκδοχές, αναδιοργανωθείτε και πράξετε με αισιόδοξο τρόπο σκέψης, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα και την αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως για να πετύχετε στους σκοπούς σας θα πρέπει να οργανωθείτε και να αναλύσετε μεθοδικά όλα τα ενδεχόμενα, περιορίζοντας τις σπασμωδικές κινήσεις. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί και πάλι μαζί σας, σε περίπτωση που θελήσετε να δώσετε τελική απάντηση καλό θα είναι να μη σκεφτείτε επιφανειακά ή επιπόλαια. Πριν κλείσετε την υπόθεση θετικά ή αρνητικά, σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε καλά μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας, προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε τις εντάσεις, βάλτε στόχο να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα.  Σας δίνω τη συμβουλή να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις μικρό απογοητεύσεις να σας αλλάξουν διαθέσεις και βλέψεις. Αν στις συνομιλίες σας διατηρήσετε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη.

Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Θα δοθούν εξηγήσεις, θα καταλάβετε και θα τακτοποιήσετε τα αρνητικά ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, κάπου θα μπερδευτεί η σκέψη σας ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, ίσως να μην είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε και αποφασίσετε. Επειδή θα εμφανιστούν κρούσματα άγχους, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις αρνητικές σκέψεις ή τις ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην αυτοπαγιδευθείτε. Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα σας πιάσει την κουβέντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, καταφθάνει η ευκαιρία που αναζητάτε, οργανώστε τη δράση σας, αισιόδοξος θα  πρέπει  να είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, περάστε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, συνειδητοποιήστε τι θέλετε, και προχωρήστε σε ανάλογες πράξεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, από οικονομικής απόψεως θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, ωστόσο οι παρούσες συνθήκες ίσως να σας δυσκολέψουν να πάρετε μια οριστική απόφαση.

Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στις συνομιλίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα περάσετε σε εσωτερικές αναζητήσεις, τώρα εσείς οι ίδιοι θα κριτικάρετε το χαρακτήρα σας, θα εντοπίσετε τα ελαττώματά σας και θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας. Αρκετά τολμηρή θα είναι η στάση σας, σε συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία. Θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που η αποφασιστικότητα σας θα φέρει ριζική αλλαγή συνοδευόμενη με ευχάριστη κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, ανάγκη σας θα είναι να υπάρχει συνεργάσιμο κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας ανταγωνιστούν ή που δημιουργούν καταστάσεις που δυσκολεύουν την απόδοση σας, ατομική και ομαδική. Εσείς οι συναισθηματικά πιεσμένοι θα αναζητήσετε τρόπο να αποφορτιστείτε, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους τάσεις φυγής. Θα κρατηθείτε μακριά από προβληματισμούς και από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας, σήμερα θα επιλέξετε τις συντροφικές παρέες και τις ελαφριές ανέμελες συζητήσεις.

Προσκολλημένοι θα είστε με τα οικογενειακά σας άτομα, στις κουβέντες σας τα λόγια σας και οι προθέσεις σας θα είναι θερμές. Η στάση σας θα είναι προστατευτική και ήρεμη, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τρόπο να ξεδιαλύνετε τα αρνητικά σημεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ανατρέπει το σκεπτικό σας δημιουργώντας ανασφάλειες κατά συνέπεια και αναστολές. Μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσει την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, ωστόσο θα εμφανίσετε δυσκολία στο να εκφράσετε ανοιχτά απόψεις και αισθήματα. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που ναι μεν θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ωστόσο ενδέχεται να σας προκαλέσει άγχος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να  δώσετε ώθηση στην εξέλιξη σας επαγγελματική και οικονομική. Σε προσωπικά θέματα δείτε τις υποθέσεις εμβαθύνοντας, καλό θα είναι να μην μείνετε στην επιφάνεια. Αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά,  πράξτε με συγκατάβαση και όχι με αντίδραση, αν σκεφτείτε με τρόπο συλλογικό και όχι εγωκεντρικό θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και λύσεις.

Σήμερα οι επαφές σας θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και για ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν στην ομαλότητα των σχέσεων φιλικών επαγγελματικών και προσωπικών. Για εσάς που τσακωθήκατε κάντε την προσπάθεια να φανείτε διαλλακτικοί, έρχεται λύση παρεξήγησης, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο συγκαταβατικοί και ειλικρινείς θα φανείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα εστιάσετε με σοβαρότητα στα ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματά σας και να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες φοβίες σας, σας οδήγησαν σε αυτά. Τώρα θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη, μείνετε εντός πραγματικότητας, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα. Θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε, να διαισθανθείτε και να κατανοήσετε.  Έκταση θα έχει ο συναισθηματισμός σας, δυνατή θα είναι διαίσθηση σας, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος και ελεγχόμενος, θα αποφύγετε την υπερβολή, θα κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

Οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας θα είναι σκεπτόμενες, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα δώσετε αγχωμένες απαντήσεις. Στα οικονομικά ανοίγματα θα είστε σε θέση να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους, σκεφτείτε πολύ καλά, πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, δυσκολίες θα εμφανιστούν στην επικοινωνία σας, για σήμερα τουλάχιστον προσπαθήστε να αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Σε συζήτηση με το ταίρι σας, ίσως να μη λείψουν οι έντονες διαφωνίες, καλό θα είναι η κρίση σας να κυμαίνεται εντός πραγματικότητας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα απασχολήσει τη σκέψη σας, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να περάσετε σε άμεσες πράξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές κρυμμένες σας φοβίες και ανασφάλειες, ίσως να θυμηθείτε παρελθοντικές καταστάσεις, προσοχή στο που ακριβώς θα εστιάσετε, σκεφτείτε αντικειμενικά. Επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η υπευθυνότητα σας θα αναγνωριστεί, καταφθάνουν ουσιαστικές προτάσεις.

Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, θα  βρείτε κατανόηση και συνεννόηση, μιλήστε στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οικογενειακά σας θέματα θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία θα νιώσετε εμπιστοσύνη. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις θα λυθούν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τις οριστικές απαντήσεις, αναβάλετε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες ενέργειες. Φανταστικές εκδοχές θα προβληματίσουν το μυαλό σας, ίσως να εμφανίσετε ανησυχίες για θέματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποβάλετε τις απαισιόδοξες θεωρίες, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Η όψη της ημέρας θα σας αναγκάσει να αναδιοργανωθείτε, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για πράξεις που κάνετε τις προηγούμενες ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, έρχονται τυχερά γεγονότα και ανοίγματα ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και μεθοδικά. Ενδεχομένως να απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν, θα εστιάσετε στο σύνολο και όχι στις επιμέρους καταστάσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις αντιδραστική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να καλλιεργήσετε την προσαρμοστικότητα σας.

Για εσάς που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, μια καινούργια προοπτική που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις και να δώσετε λύσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κοινωνικότητα σας, εσείς οι μελαγχολικοί ή απογοητευμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια, αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους ενδόμυχες φοβίες ίσως και υποσυνείδητες ανασφάλειες. Σήμερα θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές, τι φταίει και δεν μπορείτε να δράσετε δημιουργικά. Η επιμονή σας να βρείτε την άκρη του νήματος θα σας οδηγήσει σε βαθιές αναζητήσεις καταλήγοντας σε αποφάσεις που τελικά θα είναι σωστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα, θα φανείτε ιδιαιτέρως εξωστρεφείς, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Προσοχή στα γεγονότα που θα φέρετε στη μνήμη σας, παραγκωνίστε αναστολές και ηττοπάθειες,  μη σταθμεύσετε στο παρελθόν, στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε αυτά που θα έρθουν και όχι σε αυτά που έφυγαν.

Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η συμπεριφορά σας. Ίσως να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις θα θελήσετε να ανανεωθείτε και να τονώσετε τις επαφές σας. Κάντε το βήμα να αλλάξετε συνήθειες ή συνθήκες που σας κουράζουν ψυχολογικά, περάστε σε πράξεις, μη μείνετε μόνο σε θεωρίες και σκέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα φέρει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα βαθιά συναισθηματικά ζητήματα, τώρα θα δείξετε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που αφορούν την μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα τυχαίο συμβάν ίσως μια απρόσμενη πρόταση, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα συνομιλήσετε με καποιον/α μέσω διαδικτύου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

ήμερα, εσείς που αντιμετωπίζετε δυσκολίες ενδεχομένως να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε ή θα αναπροσαρμόσετε τα μακροχρόνια πλάνα σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην ‘ρθείτε σε ρήξη ή έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Καλό θα είναι θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τα αυθόρμητα οικονομικά ρίσκα, προσπαθήστε να βάλετε φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Χαλιναγωγείστε τάσεις και διαθέσεις, σκεφτείτε με ρεαλισμό, μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες και τις προοπτικές αρνητικές και θετικές. Για εσάς τους τσακωμένους ή θυμωμένους δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές ανατροπές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, σας συμβουλεύω να υπολογίσετε καλά τα ενδεχόμενα, σκεφτείτε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας θέμα θα φέρει λύση οριστική και δημιουργική, η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σήμερα θα καταφέρετε να τερματίσετε στάσιμες ή ενοχλητικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις.

Σας δίνω τη συμβουλή να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να τα πείτε με τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Ζητήματα οικογενειών υποθέσεων προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε τον απόλυτο τρόπο σκέψης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή στις απερισκεψίες και στις υπερβολές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τη φαντασία σας να σας παρασύρει. Σήμερα θα βρείτε την αίτια των μέχρι τώρα αποτυχιών σας, θα καταφέρετε να γλυτώσετε από παγίδες και λάθη. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για δεσμευτικά άλματα, σας συμβουλεύω να περάσετε δυναμικά σε δράση. Σε απρόοπτη στιγμή, το ερωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει, θα ανοίξει πορεία σταθερής ίσως και δεσμευτικής κατάληξης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μην εγκλωβιστείτε στις αρνητικές σκέψεις, σήμερα σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας, κάντε το βήμα να βάλετε τέλος σε συνήθειες και εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά και σωματικά. Φανείτε τολμηροί, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε, να διαφοροποιήσετε και να κατευθύνετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα θετικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη.

Αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές συνθήκες, τα λόγια και οι προτάσεις σας θα πείσουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα έχετε την υποστήριξη του. Ισορροπημένο κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρείτε συνεννόηση καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν έντονοι εσωτερικοί προβληματισμοί. Θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο προσοχή να μην μπλεχτείτε σε φανταστικές θεωρίες. Στόχος σας θα είναι να συνειδητοποιήσετε και να αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε ενέργειες τσακωμού ή χωρισμού. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και ορθολογικά, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας φέρουν μόνιμα αποτελέσματα.