Χαμός στο Πρωινό με Σκορδά και Χαϊκάλη: «Ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

251

Ένταση υπήρξε στο Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη με αφορμή τοποθέτηση του τελευταίου.

Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, με αφορμή την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται από τον χώρο του θεάτρου και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε προηγούμενες δηλώσεις του.

«Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό είναι εκτιμητέο. Αυτό που σχολιάστηκε, αλλά δεν άρεσε ούτε σε εμένα είναι «το άντρας παλιάς κοπής»», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Σε πολύ μεγάλη ένταση ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε: «Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;», ρώτησε ο ηθοποιός, με την Φαίη Σκορδά να του απαντά: «Δεν θέλω να «κλείνω τα μάτια», δεν θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα και επειδή είστε στο τηλέφωνο, να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για ‘μένα».

Φανερά εκνευρισμένος ο ηθοποιός έσπευσε να της εξηγήσει τι εννοούσε με αυτόν τον χαρακτηρισμό.

«Φαίη μου, αν ο άνδρας παλιάς κοπής είναι ο άνδρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες, θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως, πάμε στους άνδρες παλιάς κοπής που είναι ο άνδρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα, ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και ξέρει να φερθεί σε μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς, αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στην συνέχεια μάλιστα, ζήτησε από την παρουσιάστρια να μην πάρει καμία θέση αν δεν γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα. «Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση, γιατί δεν το παραδέχεστε; Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη, δεν ξέρεις τα γεγονότα, δεν ξέρεις την υπόθεση», της είπε.