Σταμάτης Γονίδης για εμβόλιο κοροναϊού: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή»

121

Για τα εμβόλιο κατά του κοροναϊού, αλλά και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρίσει από παράσταση γιατί δεν μπορούν να την παρακολουθούν ανεμβολίαστοι λόγω των μέτρων, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Σταμάτης Γονίδης.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο για τον κοροναϊό, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε ότι μελέτησε πολύ πριν πάει να εμβολιαστεί. «Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση» είπε. Και πρόσθεσε: «Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».

Σχετικά με την απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν θέλει να παίζει σε ένα κοινό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων μετά την λήψη των τελευταίων μέτρων για τον κοροναϊό, δήλωσε ότι του «βγάζει το καπέλο». «Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει», είπε χαρακτηριστικά.