Βενιαμίν: Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση για βοήθεια μητέρας με δυο παιδιά (φωτο)

440
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα για οικονομική βοήθεια για την μητέρα με τα δύο αγγελούδια, όπου χάρη στην αγάπη αλλά και στην άμεση ανταπόκρισή σας σε βοήθεια, καταφέραμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά τους και να τους προσφέρουμε ένα ζεστό σπιτικό.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια σταθήκατε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.
Σύλλογοι, φίλοι, μεμονωμένα άτομα, φιλανθρωπικά σωματεία συνέδραμαν σε μεγάλο βαθμό στο κάλεσμά μας όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 5.000€ και αρκετά τρόφιμα καλύπτοντας έτσι τόσο τις βασικές ανάγκες προετοιμασίας του διαμερίσματος που θα διαμένει η οικογένεια όσο και τα έξοδα (ενοίκιο, ρεύμα, νερό, τρόφιμα, ρουχισμός) για τους επόμενους μήνες.
Ως εκ τούτου η καμπάνια χρηματοδότησης (fund-raising) σταματά.
Μέσα στην εβδομάδα θα σας ενημερώσουμε μέσω των Social Media για την εξέλιξη της όλης διαδικασίας μεταφοράς τους στο νέο τους σπίτι το οποίο ολοκληρώνεται.
Τέλος, εντός εβδομάδας θα έχουν κοπεί όλες οι αποδείξεις είσπραξης των δωρεών τις οποίες κάνατε.
Παρακαλούμε όποιοι επιθυμείτε, να μας στείλετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση προκειμένου να σας την αποστείλουμε μαζί με το καινούριο φέιγ βολάν του Συλλόγου.
Από την μεγάλη οικογένεια του συλλόγου, το ΔΣ, το Προσωπικό,τους εθελοντές αλλά και τα ωφελούμενα παιδιά και τις μητέρες τους, σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Για το Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Ο Πρόεδρος
Άρης Πετρίδης