Σε μνημόσυνο πήγαν 40… κόλλησαν 25 – Ένας πέθανε, δύο στην ΜΕΘ

605
Στην εκκλησία που κηδεύτηκε, στον Παλαιοημερολογίτικο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Οβρυάς… κόλλησε και κορονοϊό. Ο δικηγόρος Δημήτρης Αλεξόπουλος ανήκε στο λεγόμενο «παλαιό ημερολόγιο» και σύμφωνα με την σύζυγό του Χριστίνα κάποιοι από την εκκλησία τον είχαν επηρεάσει να μην κάνει το εμβόλιο! Και ενώ η σύζυγος και τα δύο του παιδιά ήσαν εμβολιασμένα και μάλιστα χαρακτηρίζουν το εμβόλιο «δώρο Θεού», εκείνος αρνείτο πεισματικά.
Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε όταν μολύνθηκε από κορονοϊό σε ένα μνημόσυνο στις 31 Οκτωβρίου, στην ίδια εκκλησία στο οποίο κόλλησαν άλλα 24 άτομα. Αρχικά ο γιατρός του χορήγησε αντιβίωση στο σπίτι, μέχρι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, οπότε και τα συμπτώματα έγιναν σοβαρά, οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
«Δυστυχώς, δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από τους παριστάμενους στην τελετή, βασιζόμενοι στην πεποίθηση ότι στον οίκο του Θεού ο ιός δεν μεταδίδεται. Κάτι, που αποδείχθηκε εγκληματικά λανθασμένο», δήλωσε η Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Σε εκείνη την τελετή δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας. Εικοσιπέντε κόλλησαν ένας πέθανε, δύο νοσηλεύονται στην ΜΕΘ. Τα ίδια… κάνουν σε πολλούς Ναούς του Παλαιού Ημερολογίου μια και αρκετοί «ΓΟΧ» (Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί όπως αυτοαποκαλούνται) θεωρούν το εμβόλιο… σατανικό! Η Εισαγγελική παρέμβαση για τέτοιες περιπτώσεις είναι πλέον αναγκαία! Ανθρωποι χάνουν τις ζωές τους επειδή ιερείς και παράγοντες της εκκλησίας… δεν λαμβάνουν ακόμη και τα ελάχιστα μέτρα.