«Μη με αφήσεις ποτέ»: Το βίντεο – γροθιά για την κακοποίηση των γυναικών

552
Το νέο συγκλονιστικό video για την κακοποίηση των γυναικών κυκλοφόρησε μόλις χθες και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει τον κόσμο.
Μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους για το τι δεν είναι τελικά αγάπη σκηνοθετεί ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για την κακοποίηση των γυναικών. Πρωταγωνιστές του «Μη με αφήσεις ποτέ» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος.
«Μέχρι σήμερα, 2021, 13 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και πολλές κακοποιήθηκαν από εκείνους που υποτίθεται ότι της «αγαπούσαν». Αυτό δεν είναι αγάπη. Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια της ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μια σχέση. 25 Νοεμβρίου: παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου κι εμείς είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε», είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει το βίντεο σε όσες γυναίκες βιώνουν κακοποιητική συμπεριφορά.
Το νέο video δημιουργήθηκε από γνωστή εταιρεία σοκολάτας σε συνεργασία με το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα. Ως τώρα η γνωστή εταιρεία μας είχε χαρίσει ταινίες και video για το τι είναι αγάπη. Αυτό όμως που βλέπουμε στη συγκεκριμένη ιστορία είναι κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι αγάπη.
Δείτε το βίντεο για την κακοποίηση των γυναικών: