Χαμός στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό

186

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης. Στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου σήμανε συναγερμός και οι εργαζόμενοι έσπευσαν να κάνουν τεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου την περασμένη Πέμπτη 18/11 στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας”. Όπως είπε στο enikos.gr, είχε κάποια συμπτώματα γρίπης  το Σάββατο και έκανε self test το οποίο βγήκε αρνητικό. Σε επικοινωνία που είχε με τους γιατρούς, του είπαν ότι είναι πιθανή παρενέργεια της τρίτης δόσης. Την Κυριακή, ο δημοσιογράφος είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, με αποτέλεσμα να κάνει ξανά τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ως εκ τούτου, όπως επισημαίνει στο enikos.gr, το Σαββατοκύριακο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων, με αρνητικό τεστ και τους γιατρούς να μιλούν για παρενέργειες του εμβολιασμού.  Τη Δευτέρα στις 8 πρωί, έκανε rapid test το οποίο επίσης ήταν αρνητικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός του τον συμβούλευσε να κάνει και μοριακό τεστ. Πράγματι, άμεσα, στις 9 το πρωί της Δευτέρας, έκανε PCR και το απόγευμα της ίδιας μέρας ενημερώθηκε πως διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Μιλώντας  στο enikos.gr, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε λόγο για ανυπόστατα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι ενώ γνώριζε ότι έχει κοροναϊό έκανε δελτίο. Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος στο enikos.gr, δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων του.