Άρης Σερβετάλης: Δίχασε το Twitter, εξόργισε τους ηθοποιούς

416
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε ο Άρης Σερβετάλης με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Με τα νέα μέτρα δεν επιτρέπεται η είσοδος των ανεμβολίαστων στα θέατρα και ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος», υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Έτσι, η παράσταση κατέβηκε, αφού ο ηθοποιός ήταν ο πρωταγωνιστής.

Αυτή του η απόφαση όμως ξεσήκωσε οργισμένες αντιδράσεις, ειδικά στον χώρο των ηθοποιών, οι οποίοι τον κατακεραύνωσαν λέγοντας ότι αφήνει στην ανεργία και άλλο κόσμο, μετά από σχεδόν δύο χρόνια που το θέατρο έχει πληγεί βαρύτατα εξαιτίας των περιορισμών.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις τού προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη:

«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με σκληρή κριτική κατά του ηθοποιού.

«Ξέρεις Άρη ποιοι δεν θα δουν σίγουρα την παράσταση; Οι 105 που πέθαναν σήμερα. Και ξέρεις ποιοι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα; Οι άλλοι 20 συνεργάτες σου που δεν έχουν τον τραπεζικό λογαριασμό σου και εσύ τους άφησες ανέργους.»

Αλλά και η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου τόνισε ότι ο Άρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος στην παράσταση, τον χαρακτήρισε «καλοπληρωμένο συνάδελφο» και του χρέωσε την ανεργία των συναδέλφων του.