Ζώδια: οι ημερήσιες προβλέψεις (21/11)

256

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, συνεννόηση και ισορροπία θα αναζητήσετε στις επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να λύσετε θέματα που σας προκαλούν άγχος ή αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα εκφράσετε ελεύθερα και ανοιχτά τις απόψεις σας. Εσείς οι δυσαρεστημένοι προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που κλονίζει την εμπιστοσύνη σας, κάντε το βήμα να εμβαθύνετε στα εσωτερικά ψυχολογικά σας συμπλέγματα.

Τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος, θα οδηγηθείτε σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας, αναθεωρείτε ανασυγκροτήστε και περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις παρελθοντικές αποτυχίες, πιστέψτε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις, θα υπάρξουν νέες προτάσεις, η διάθεσή σας θα είναι έτοιμη να αξιοποιήσει οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό σας προκύψει. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα κινηθούν υπέρ σας, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία μέσω διαδικτύου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσκολλήσει το βλέμμα του επάνω σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται σήμερα να βρείτε το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, οργανώστε τις κινήσεις σας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εσείς που θα πάρετε την απόφαση να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Κινηθείτε οργανωμένα, ενημερωθείτε για τα ενδεχόμενα, στηριχτείτε σε συμβουλές και υποδείξεις αρμόδιων ατόμων.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφτείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανοιχτούν ειλικρινείς συζητήσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε και να κατανοήσετε. Σκεφτείτε προστατευτικά και προνοητικά, στοχεύστε στην εξασφάλιση και στο σταθερό μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, οι κόποι σας μπαίνουν σε πορεία ανταμοιβής, οι προσπάθειές σας θα βρουν προσδοκώμενη ικανοποίηση. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, θα εισπράξετε αυτό που σας αναλογεί. Έρχεται προοπτική νέου ερωτικού ανοίγματος, θα σας δώσω την συμβουλή να φανείτε δεχτικοί, τώρα θα καταφέρετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, ελκυστικό θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, στο προσκήνιο βγαίνουν καταστάσεις που δεν είχατε καταφέρει να τις χειριστείτε αποτελεσματικά. Λάθη προηγούμενων ημερών ίσως να φέρουν μια ελαφριά αναστάτωση στο εσωτερικό σας κόσμο, ωστόσο ο προβληματισμός που θα προκύψει θα φέρει θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Παίρνετε την απόφαση να κινήσετε τα νήματα για να μπορέσετε να επέμβετε, να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε.

Προμηνύονται ανατρεπτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να περάσετε σε συζητήσεις που θα τερματίσουν τις εντάσεις ή τις αρνητικές επιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές σήμερα τα γεγονότα και τα απρόοπτα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, πολύ καλά θα κάνετε και θα αναζητήσετε αλήθειες, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη σας φέρνει νέες ευκαιρίες, καινούργιους ερωτικούς δρόμους και ένα τυχαίο συμβάν θα δώσει διαφορετική έκταση στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα ό,τι τολμήσετε και ό,τι επιχειρήσετε, θα έχει θετικό αποτέλεσμα, είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε δράση. Η ελκυστική γοητεία που θα σας διακρίνει, θα σας ανοίξει δρόμο νέων ερωτικών κατευθύνσεων. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε θετική ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα σκεφτείτε και θα αναλύσετε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, θα καταφέρετε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, βάζετε στην άκρη ανασφάλειες και αρνητικά σενάρια ή εκδοχές. Ο ορθολογισμός και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης, βγείτε από αναστολές και ψυχολογικά συμπλέγματα, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια και επεξηγηματικό τρόπο, θετική κατάληξη θα δοθεί σε επίμαχο ζήτημα.

Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει, αποκτούν οι επαφές σας ισορροπία. Εσείς οι προβληματισμένοι που έχετε αμφιβολίες ή που για κάποια συγκεκριμένη αιτία χάσατε την εμπιστοσύνη σας, μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε χωρίς καμουφλαρίσματα, θα καταφέρετε να λάβετε τις εξηγήσεις που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τυχαία γεγονότα και ξαφνικές προτάσεις, που θα σας βγάλουν από διλήμματα, σήμερα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα ειπωθούν πολλά, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν απόψεις και δεδομένα. Καταφθάνουν αλλαγές στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, ερωτευτείτε άφοβα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, ο τρόπος σκέψης σας καθώς και η ανάγκη σας για εσωτερική αναζήτηση θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας ή της συμπεριφοράς σας και να περάσετε αποφασιστικά σε συγκεκριμένες αλλαγές. Ουσιαστικά τώρα θα καταφέρετε να βρείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας, την εικόνα σας, και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από την καθημερινότητας σας συνήθειες που φέρνουν στασιμότητα στην προσωπική σας εξέλιξη, αλλάζετε κατευθύνσεις, δε θα μείνετε προσκολλημένοι σε συντηρητικές απόψεις.

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των καινούργιων προσώπων που θα σας συστήσουν. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στην αρμονία και στη συνεννόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα απρόσμενες αλλαγές θα φέρει στη ζωή και στην καρδιά σας η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου. Η γοητεία του δε θα σας αφήσει αδιάφορους, αν βρει από εσάς πρόσφορο έδαφος, τότε θα εισχωρήσει δυναμικά και ριζικά στην ερωτική σας καθημερινότητα. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας θα εξαφανιστούν κατόπιν συνάντησης με το πρώην ταίρι σας. Βραδινή ώρα θα τολμήσει να σας εξομολογηθεί αυτό που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την άκρη του νήματος, σταθεροποιήστε τις επιθυμίες σας. Απελευθερώστε το πνεύμα σας, προσχωρήστε με καινούργιες ιδέες, διαφοροποιήστε τη σκέψη σας. Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε προσωπικά. Μια πρόταση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, απρόοπτα συμβάντα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή τάσεις αναποφασιστικότητας.

Φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς μην υποκύψετε σε συμπλέγματα και διλλήματα που μέχρι τώρα σας έριχναν στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε κακοτυχιές του παρελθόντος ταυτοχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και να αλλάξετε τις δεδομένες συνθήκες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ευνοούνται τα τολμηρά βήματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε τα ερωτικά σας σχέδια πράξη. Για όσους θέλετε να προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια, λύνονται παρεξηγήσεις, φανερώνονται κρυμμένα αισθήματα. Ο τρόπος προσέγγισής σας θα είναι διορατικός και έξυπνος, εφαρμόστε άφοβα ό,τι ακριβώς σκεφτείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, σκεπτόμενες και ώριμες θα είναι οι ενέργειες σας, ισορροπημένο κλίμα θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να βρείτε διόδους συνεννόησης και συνεργασίας. Σε κάποια ζητήματα ενδεχομένως να αποφύγετε να δώσετε βάση, σήμερα θα προτιμήσετε τις χαλαρές και ανέμελες επαφές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία.

Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες μέσω διαδικτύου. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται γεγονότα που η κατάληξή τους θα είναι ανάλογη των προσπαθειών σας. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας τη στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, σε περιβάλλον γνώριμο, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο μέσω διαδικτύου που δεν αποκλείεται να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, η ανάγκη σας για εσωτερική ισορροπία θα απελευθερώσει τη σκέψη σας, ενδεχομένως να σας ωθήσει προς την φιλοσοφία καταλήγοντας σε μια σφαιρική άποψη για τη ζωή σας. Σήμερα δεν θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα αλλά με το γενικό αποτέλεσμα των πράξεων σας και κυρίως των επιλογών σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, αν χρειαστεί να πάρετε ρίσκα μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες.

Οι συγκυρίες θα φέρουν καινούργια ανοίγματα που θα πρέπει να βρουν ανανεωμένη τη διάθεση σας και όχι προσκολλημένη στις παλιές αποτυχίες. Εσείς που θέλετε να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις προσπαθήστε να σκεφτείτε ορθολογικά και να κινηθείτε ισορροπημένα, τα γεγονότα θα καταφέρουν να τονώσουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Αξιοποιήσετε μεθοδικά τα χρήματα σας, αποφύγετε τις σπατάλες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ευνοϊκές συνομιλίες θα έχει η σημερινή μέρα, θα πάρετε ψυχολογικά τα πάνω σας. Θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους και σχέδια που διατηρείτε στη σκέψη σας εδώ και πολύ καιρό. Η αρμονική σας διάθεση θα φέρει ισορροπία μέσα στην ερωτική σας σχέση, θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, θα φανερωθούν ισορροπημένα αισθήματα αγάπης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει μέσω διαδικτύου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα είστε σε θέση να αποφασίσετε και να αξιολογήσετε με σωστή κρίση. Στις υποχρεώσεις σας θα δείξετε συνέπεια, θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Σε προσωπικά ζητήματα θα υπάρξουν συζητήσεις και υποσχέσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε και να εξελιχτείτε. Ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός σας θα βρειτε τρόπο να απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Τοποθετήστε σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις, βγαίνετε από συμπλέγματα, συναισθηματικές εξαρτήσεις και εσωτερικά διλλήματα. Δεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή και οι συζητήσεις σας ανέμελες, συνειδητά θα αποφύγετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα φανείτε δυνατοί και αισιόδοξοι. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, να διεκδικήσετε χωρίς αναστολές. Με έντονη την ανάγκη για ερωτική σταθερότητα, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται να συνδεθείτε ερωτικά με πρόσωπο, που ως τώρα το βλέπατε μόνο φιλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, ένα είδος αναδρομής και ενδοσκόπησης θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, νέες ιδέες θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας, θα αλλάξετε στόχους και προτεραιότητες. Τώρα θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση, σοβαρότητα και αιχμηρή αντίληψη. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για επαγγελματική βελτίωση, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σας θα βρουν την αναγνώριση που σας αξίζει. Θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις εποικοδομητικές, θα αποφύγετε προχειρότητες και μισές λύσεις.

Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον κατόπιν συζήτησης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας και τις οικονομικές σας βλέψεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε, εξηγήστε τις καταστάσεις, σε οικογενειακά ζητήματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δε θα λείψουν οι καινούργιες ερωτικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να φλερτάρετε και να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως μπορεί να φέρει νέα εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή, δε θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης. Είστε στην χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν οι διαθέσεις σας, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα και τις τυχερές συμπτώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, αναθεωρείτε σχετικά με κάποιες παρελθοντικές σας ενέργειες που δεν είχαν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας κατά συνέπεια και τον τρόπο σκέψης σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης σκεφτείτε την με σοβαρότητα.

Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορεία, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στα οικογενειακά και συγγενικά σας πρόσωπα εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση, δε θα απογοητευτείτε. Ευχάριστες συναναστροφές μέσω διαδικτύου θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, φιλικές επαφές θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα προβείτε σε τολμηρές και απελευθερωμένες ενέργειες, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε και να διαλύσετε τυχόν αρνητικές εντυπώσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο συναισθηματικής ένωσης και ερωτικού σμιξίματος. Απρόσμενα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης, το πρόσωπο της καρδιάς σας θα φροντίσει να σας ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του, ό,τι ακούσετε θα είναι απολύτως ειλικρινές.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, σε επαγγελματικά θέματα μεθοδική θα είναι η σκέψη σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική βήματα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μικρό δυσκολίες ή διλλήματα που σας δημιουργούν διχασμούς και καθυστερήσεις. Θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, οι αντιδράσεις σας θα είναι ψύχραιμες και όχι παρορμητικές. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

Σχετικά με την μελλοντική σας πορεία αφήνετε στην άκρη τις ανυπόστατες φοβίες, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας αποτρέψει από ηττοπαθείς σκέψεις. Σε περίπτωση που τις τελευταίες μέρες η ταχύτητα των γεγονότων σας δημιούργησε άγχος τώρα θα καταφέρετε να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα είστε θετικοί σε διαφόρων ειδών προκλήσεις, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, οι συζητήσεις σας ξεκάθαρες. Απαισιόδοξες σκέψεις θα σας απασχολήσουν, ωστόσο όλα θα πάρουν θετική εξέλιξη. Πρόσωπο ερωτικό ίσως να σας μπερδέψει λίγο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζητήσετε εξηγήσεις, αν κρατήσετε στάση συγκαταβατική θα υπάρξει μεταξύ σας έναρξη σταθερού ερωτικού δεσμού.