Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (20/11)

292

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους επικοινωνιακούς Διδύμους και από τη νέα της θέση θα προσπαθήσει να καλμάρει την ένταση των προηγούμενων ημερών, αλλά και κάποιες αντιπαραθέσεις οι οποίες ενδεχομένως να προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκλειψης. Τώρα είναι μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα και ενδεχομένως και κάποιες παρεξηγήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ίσως να μην είναι συγκαταβατικός ο τρόπος με τον οποίο θα επεξεργαστείτε αυτά που θα ακούσετε, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή για εντάσεις και διχογνωμίες. Η εσωτερική σας παρόρμηση θα σας ωθήσει στο να πάρετε αποφάσεις που ενδεχομένως να είναι κάπως ανατρεπτικές. Στις επαφές σας θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις ενδεχομένως να βγουν στο φως αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν μπερδεμένες και σας δημιουργούσαν αμφιβολίες.

Είναι πολύ πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Χαλιναγωγήστε την ανάγκη σας για άμεση ριζική αλλαγή, οι διαφοροποιήσεις δεδομένων θα χρειαστούν χρόνο και μεθοδικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα κάτι θα παρερμηνεύσετε ή κάτι θα διαστρεβλώσει το ταίρι σας και δε θα αργήσει να φουντώσει ο καβγάς. Η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει, στη στάση σας θα υπάρξει πάθος, έλξη, ίσως και ζήλεια. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι, θα γνωριστείτε με γοητευτικό πρόσωπο. Απολαύστε τα ευχάριστα που θα προκύψουν σήμερα!!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αποφύγετε τον αρνητισμό ή την αδιαφορία, η εσωτερική πίεση ίσως να σας κάνει αδιάλλακτους και κλειστούς. Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Επιχειρήστε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυναμώνει, οι κινήσεις σας θα πρέπει θα είναι οργανωμένες και πρακτικές.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένο κλίμα στις οικογενειακές σας επαφές. Κάντε το βήμα να ξεκαθαρίσετε τυχόν μπερδεμένες καταστάσεις, κατοχυρώσετε δίπλα σας τα πρόσωπα που αγαπάτε. Εσείς οι αποστασιοποιημένοι φανείτε προσιτοί και εκδηλωτικοί!!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα αναζητήσετε την ένταση και το πάθος, θα απαλλαγείτε από συναισθηματικές αναστολές. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι αναλαμβάνετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής, προσοχή στις παρορμητικές εξάρσεις. Στις νέες σας αποφάσεις και στη δυναμική σας στάση θα συμβάλει ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα κάνει την εμφάνισή του εντελώς απρόσμενα. Σήμερα θα περάσετε σε τολμηρές ερωτικές εκδηλώσεις, ωστόσο, ίσως να παρερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα μπερδεμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, δεν θα λείψει το συμβάν που θα ανατρέψει το σκεπτικό σας. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερική και πνευματική αναζήτηση, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ψυχολογία και την εσωτερική σας δύναμη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αναποδογυρίσετε τις ίδιες σας τις απόψεις, από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι πρόσωπα γεγονότα και συγκυρίες.

Προσοχή στις εξάρσεις σας, θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά. Έρχονται ευνοϊκά συμβάντα ωστόσο κάποιες εσωτερικές αναστολές σας ενδέχεται να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε, κινηθείτε και προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές καταστάσεις που σας είχαν οδηγήσει στην απογοήτευση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στα θέλω σας. Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας, προχωρήστε άμεσα σε βήματα επανασύνδεσης. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας και επειδή θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, γι’ αυτό αφήστε ελεύθερο το πεδίο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας νιώσει κάπως απρόσιτους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα περιορίστε τάσεις κυκλοθυμίας, κρατήστε υπό έλεγχο τις εναλλαγές του εσωτερικού σας κόσμου, οι ενέργειες σας θα πρέπει είναι σκεπτόμενες. Ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας, βγείτε από τις καθιερωμένες αντιδράσεις και επιλογές. Θα υπάρξει συναισθηματική ένταση και έξαρση δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το επαγγελματικό ή και το προσωπικό σας κατεστημένο. Η ανάγκη σας να επεκταθείτε επαγγελματικά θα φέρει αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τις παρελθοντικές αποτυχίες.

Μην κάνετε το λάθος και αδρανήσετε, κινηθείτε αποφασιστικά με τόλμη, θα υπάρξουν συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Σε οικογενειακά ζητήματα μεσολαβήστε για να δοθεί λύση και να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ερωτική φλόγα θα ανάψει στην καρδιά σας πρόσωπο που δε θα έχετε τη διάθεση να του αντισταθείτε. Η ελκυστικότητά του θα σας κάνει να ξεχάσετε παρελθόν, ίσως και παρόν. Θα υπάρξει η πιθανότητα να ερωτευτείτε με ένταση και πάθος, καλό θα είναι να μην ξεχάσετε το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη ζωή σας. Η ζωντάνια που ξαφνικά θα νιώσετε, να φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να εξιδανικεύσετε λάθος πρόσωπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα προσοχή να μην χαρακτηριστείτε ως πνεύμα αντιλογίας, ίσως μέσω της διαφωνίας να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε την προσοχή. Ενδεχομένως οι πεισματικές σας διαθέσεις να μην σας επιτρέψουν να προβείτε σε υποχωρήσεις, η άλλοτε συγκαταβατικότητα σας είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί σε ισχυρογνωμοσύνη. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, αντίσταση θα βγάλετε στις απόψεις των άλλων, δεν αποκλείεται να χαρακτηριστείτε εριστικοί.

Διατηρήστε ισορροπημένο κλίμα, περάστε σε δυναμικές ενέργειες, προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τη βελτίωση σας. Κρατήστε προσιτή τη στάση σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική, θα υπάρξει άνοιγμα για διάφορες επαφές. Σε οικονομικά θέματα κινηθείτε προσγειωμένα, αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εναντιωθείτε σε πιεστικές καταστάσεις, στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, θα απομακρύνετε πρόσωπα που περιορίζουν την ερωτική σας ελευθερία σας. Θα υπάρξει κίνδυνος να παραποιήσετε τα λόγια που θα ακούσετε από το ταίρι σας, δε θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων. Ένταση θα υπάρξει στις επαφές σας, θα προκύψουν συναισθηματικές αποκαλύψεις και μια αιφνιδιαστική ερωτική συνομιλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα επίμαχα ή άλυτα θέματα θα βγουν στον προσκήνιο, ίσως να αγχωθείτε, προσοχή να μην συσσωρευτούν απωθημένα και αντιδράσετε με ένταση. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε.

Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την αξιοποιήσετε, ίσως να εμφανιστούν ενδοιασμοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τη σκέψη και τη φαντασία σας, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για διαφυγή. Η επιθυμία σας να δραπετεύσετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να ξεφύγετε από ψυχικές πιέσεις, θα σας οδηγήσει σε διαφόρων ειδών αποδράσεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, σήμερα θα αναστατωθείτε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως άστατη η σκέψη σας, ίσως να προκύψουν διλλήματα και αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται να αμφιβάλετε και να απορρίψετε. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση να αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, σε άτομα που ήδη δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία τώρα η στάση σας θα είναι αυστηρή και καθετή. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, ενθουσιασμό θα νιώσετε για τα νέα ανοίγματα.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές υποθέσεις, ίσως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δε σας ικανοποιούν. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι. Θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, προτίμηση θα δείξετε στις συναναστροφές με άτομα όμοιων πεποιθήσεων ή απόψεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα πατήσετε πόδι στο ερωτικό σας κατεστημένο, η στάση σας στο ταίρι σας θα είναι απαιτητική. Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, σήμερα θα αποκαλυφθεί η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Άτομο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως τα αισθήματα σας είναι ακόμα ζωντανά και πολύ έντονα. Προμηνύεται νύχτα θέρμης έλξης, δεν αποκλείεται να ζήσετε σκηνές ανεξέλεγκτου πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα αποφύγετε την απομόνωση και την εσωστρέφεια, μη κλειστείτε στον εαυτό σας, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε και να ανοιχτείτε. Ίσως να εμφανιστούν στη σκέψη σας κάποιοι προβληματισμοί, ενδεχομένως να σας απασχολήσει η κριτική τρίτων προς εσάς, τα συμπεράσματα που θα βγάλετε είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να αλλάξουν. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς σήμερα θα προβείτε στις ανάλογες ενέργειες, θα κάνετε ότι είναι αναγκαίο προκειμένου να βγείτε από καταστάσεις άγχους.

Στις φιλικές σας επαφές θα υπάρξει αρμονία και ισορροπία, αποφύγετε την αντικοινωνική στάση. Εσείς οι ψυχολογικά πιεσμένοι εστιάστε στην ηρεμία και στην ψυχαγωγία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε απελευθερωμένα, χωρίς περιορισμούς, ίσως και χωρίς λογική. Ορμητική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες μέσω διαδικτύου, το νου σας στους παράλληλους δεσμούς. Ένα πρόσωπο θα φανερώσει την έλξη του για εσάς, θα σας δοθεί ευκαιρία να ανοιχτεί μεταξύ σας ερωτική πορεία, ίσως να μπείτε στον πειρασμό κρυφής ερωτικής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Παρορμητική θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, θα προκύψουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας εκθέσουν. Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση επάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε καθυστερήσεις ή διαφωνίες, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία και όχι με επιθετική ή ανταγωνιστική διάθεση.

Προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, μπερδεμένες σκέψεις ενδέχεται να κάνουν την εμφάνιση τους, παλιές απογοητεύσεις θα βγουν και πάλι στο προσκήνιο. Κάντε στην άκρη τους προβληματισμούς διαφόρων ειδών, εστιάστε στην ψυχική σας ισορροπία. Απρόβλεπτη και κάπως ανατρεπτική θα γίνει η στάση σας, καλό θα είναι στις ενέργειες σας να μην υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές πράξεις αποδέσμευσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις, θα συμβεί αναλυτική συζήτηση με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς. Σήμερα θα το ρίξετε στις ονειροπολήσεις, προσοχή στις επιθυμίες και στα σχέδια που θα απαιτούν ριψοκίνδυνα άλματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους κυκλοθυμίες, θα υπάρξουν ψυχολογικές εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε βλέψεις και στόχους. Διατηρήσετε αισιόδοξη τη διάθεση σας, καλό θα είναι να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, κινηθείτε και επικοινωνήστε με εξωστρέφεια. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εκτονωθείτε, αποφύγετε τις εντάσεις και τις εξάρσεις, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε απωθημένα.

Όσοι απ’ εσάς περιμένετε απαντήσεις δώστε ώθηση στα γεγονότα κινήστε τα νήματα, περάσετε σε δραστικές ενέργειες. Αν κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα η κατάληξη δε θα σας απογοητεύσει. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, ψυχαγωγηθείτε και κοινωνικοποιηθείτε. Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήσετε να χαλαρώστε και να διασκεδάσετε, οι φιλικές παρέες θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητας, θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να φέρετε οριστικές αλλαγές. Θα παρατηρηθούν ασυνήθιστες πράξεις στη συμπεριφορά σας, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, θα τολμήσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

ήμερα στις επαφές σας ενδεχομένως να υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, σε περίπτωση που η σκέψη σας είναι άστατη προσπαθήστε να ισορροπήσετε επιθυμίες και ανάγκες. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα.

Σήμερα στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά καταφθάνει θετική έκβαση. Αξιοποιήστε την υποστήριξη που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η στάση που θα κρατήσει απέναντι σας θα είναι ειλικρινής, αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας φέρει συναισθηματικές εντάσεις, σήμερα θα αναζητήσετε το παθιασμένο και το πρωτόγνωρο, αυτό που να μπορεί να σας συναρπάσει. Ίσως άλλα να σας λέει το ταίρι σας και άλλα να καταλαβαίνετε, η φαντασία σας θα διαστρεβλώσει τις έννοιες, προσοχή στις παρεξηγήσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε καταστάσεις ή συζητήσεις, που θα μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο την πορεία της σχέσης σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα οι σκέψεις που θα κάνετε ενδεχομένως να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας, δε θα έχετε λόγο να εστιάσετε σε απογοητεύσεις και αρνητικές εκδοχές. Τα συμβάντα θα σας φέρουν ανοίγματα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, αν υπάρχουν όροι γίνονται πιο ευνοϊκοί, συμφέρουσες θα είναι οι διαφοροποιήσεις που θα προκύψουν.

Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, τηλεφωνήματα, και προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές θετικής εξέλιξης αρκεί να έχετε την αισιοδοξία και τη θέληση να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη, θα επικοινωνήσετε με φίλους, με συγγενικά ή αγαπητά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας ενδέχεται να σας δημιουργήσει τάση φυγής, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα. Ίσως να μπερδέψετε το φανταστικό με το πραγματικό, βασική σας επιθυμία θα είναι να εναντιωθείτε στο συνηθισμένο και στο καθημερινό. Σήμερα πρόταση και ένα τηλεφώνημα θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ερωτικής ζωής, ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει τις ερωτικές σας αισθήσεις.