Λευτέρης Πανταζής: Η απίστευτη ιστορία όταν θαμώνας έβγαλε το όπλο και τον κάλεσε στο τραπέζι του

288

Μια ιστορία από το παρελθόν θυμήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής ως καλεσμένος στο αποψινό After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε μια ιστορία με έναν θαμώνα που είχε μόλις αποφυλακιστεί και τον είχε τρομάξει τόσο που κλείστηκε στο υπόγειο του μαγαζιού.

«Έχω βγάλει ένα μικρό δισκάκι 45 στροφών και το τραγούδι λέει «Δεν θυμάμαι πως την λένε, δεν θυμάμαι να το πω. Τραγουδώ στην Συγγρού πιτσιρικάς. Την ώρα που λέω αυτό το τραγούδι μπαίνει μια θεά μέσα, κρατά ένα λουλούδι και μου το πετά. Το πιάνω στον αέρα, το μυρίζω και της το ξαναπετώ. Εκείνη την ώρα μπαίνει ένας με καθόλου μαλλιά, μαύρο κοστούμι, κοιτιόμαστε, με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόλις κάθισαν με την κοπέλα, έβγαλε ένα όπλο και το άφησε πάνω στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά.» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έφυγα από την πίστα και κατέβηκα στο δεύτερο υπόγειο κλεισμένος μέσα. Μου λέει το αφεντικό σε παρακαλώ, βγες στο τραπέζι του, θα μας σκοτώσει όλους. Αυτός βγήκε χθες από την φυλακή μετά από 2 χρόνια κι είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την μάνα της… Με έψησαν, ανέβηκα και μου είπε κάτσε και μου έβαλε να πιώ. Μου είπε οι γυναίκες φταίνε κι ότι εγώ δεν φταίω σε κάτι γιατί τα είδε όλα» συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής.