Αλόννησος: Αλλάζει επίθετο η μικρή Λυδία; -Τι ζητούν οι γονείς της Κάρολαϊν

694

Απεμπλοκή από το παρελθόν επιδιώκουν η γιαγιά και ο παππούς της μικρής Λυδίας, της κόρης της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της στη μεζονέτα που διέμεναν στα Γλυκά Νερά.

Η Λυδία, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου διαμένει στο πατρικό σπίτι της μητέρας της στην Αλόννησο με την Σουζάνα και τον Πάτρικ, τους γονείς της Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr στην προσπάθειά τους να “σβήσουν” το παρελθόν, οι γονείς της δολοφονημένης γυναίκας θα ζητήσουν το επόμενο διάστημα την αλλαγή επιθέτου για την εγγονή τους. Έτσι, αντί για Αναγνωστοπούλου, η μικρή Λυδία θα πάρει το όνομα Κράουτς, προκειμένου τίποτα να μην τη συνδέει με το φρικτό σκηνικό της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, όταν ο πατέρας της σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα της, με άγνωστο μέχρι στιγμής κίνητρο.

Το TheNewspaper.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη, ο οποίος είπε ότι προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα σε νομικό επίπεδο.

Να σημειωθεί οτι αντίστοιχη ενέργεια έγινε δεκτή από το Δικαστήριο του Βόλου προ ημερών για την οικογένεια Τσάπα, όταν οι γονείς της Κωνσταντίνας που δολοφονήθηκε στη Μακρινίτσα, ζήτησαν την αλλαγή επιθέτου για τον εγγονό τους Γιώργο που μεγαλώνουν οι ίδιοι, αφού έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια από τον πατέρα του.