Τα νέα γραφεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο PORTO CENTER της Θεσσαλονίκης

255

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και στην καινοτομία.  H  OLYMPIA  ELECTRONICS A.E. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής, την καινοτομία, την ποιότητα και την υψηλή αξία σε σχέση με την τιμή των προϊόντων που παράγει. Η εταιρεία βασίζεται στην τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού της, με το 10% του ανθρώπινου δυναμικού της να εργάζεται στο νευραλγικό τμήμα του R&D και να αναπτύσσει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα.

Για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προχώρησε στην αγορά και στελέχωση νέων εγκαταστάσεων στην Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης στο κτίριο του PORTO CENTER. Οι νέες εγκαταστάσεις αφορούν υποδομές Έρευνας & Ανάπτυξης για προγραμματιστές (software developers)  και ηλεκτρονικούς (embedded engineers). Όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, το οποίο θα προάγει την καινοτομία και την έρευνα, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την απόδοση των στελεχών της. Για τον λόγο αυτόν τα νέα γραφεία  R&D της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. σχεδιάστηκαν με σκοπό να παρέχουν ένα ελκυστικό, τεχνολογικά εξελιγμένο και συνεργατικό περιβάλλον εργασίας, ενώ συμβολίζουν την πορεία της εταιρείας προς το μέλλον της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο των νέων γραφείων αποτελεί η τοποθεσία τους, που επιλέχθηκε με στόχο να την καθιστά  γεωγραφικά πιο προσιτή στα στελέχη της. Tα νέα γραφεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στεγάζονται στο Εμπορικό και Επαγγελματικό Κέντρο PORTO CENTER (Μινώταυρου 1, Τ.Κ. 54627) στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης σε ένα ιδιαίτερα κομβικό και ευπρόσιτο σημείο της πόλης.

Η Διοίκηση της OLYMPIA ELECTRONIS A.E.δήλωσε σχετικά: «Το ανθρώπινο δυναμικό μας κάνει την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μία μοναδική εταιρεία. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα  των στελεχών μας, προσφέροντας τους ιδανικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι από το εργασιακό τους περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο όλοι μαζί θα χτίσουμε την  επιτυχία της εταιρείας, αποδίδοντας τα μέγιστα σε όλα τα επίπεδα».

 

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».