Κατερίνη: Καλά νέα για τον 37χρονο διασωληνωμένο

736

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγεία του 37χρονου στην Κατερίνη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει ο μοναδικός -μέχρι στιγμής- πλήρως εμβολιασμένος, του οποίου η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διασωλήνωση.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο νεαρός άνδρας δίνει αγώνα ζωής, για να νικήσει τον Covid-19. Αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλινική, ωστόσο μετά την πρώτη εβδομάδα, η κατάστασή του χειροτέρεψε και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mynews.gr, οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η κατάσταση του παρουσιάζει αργή αλλά σταθερή βελτίωση. Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά βλέπουν «φως στην άκρη του τούνελ», ευελπιστώντας ότι θα επιστρέψει στην οικογένειά του, καθώς είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδάκι.

«Εφυγε» ο πατέρας του, διασωληνωμένη η μητέρα του

Ο κοροναϊός δεν χτύπησε μόνο τον 37χρονο από την Κατερίνη. Η οικογένειά του πλήρωσε ακριβά το τίμημα της νόσου, καθώς στην ίδια χρονική περίοδο προσβλήθηκαν τόσο ο πατέρας του, ο οποίος μετά από σύντομη μάχη, «έφυγε» νικημένος από τις επιπλοκές του Covid-19, ενώ η μητέρα του νοσηλεύεται μέρες τώρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκη, παραμένοντας διασωληνωμένη και δίνει με τη σειρά της μεγάλη μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή.

Εκτός των γονέων του 37χρονου, τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται και ο αδελφός του, ο οποίος βρίσκεται σε απλή κλινική Covid.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο 37χρονος ήταν ο μοναδικός εμβολιασμένος στην οικογένεια.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, «αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο, τα πράγματα μπορεί να είχαν πάρει χειρότερη τροπή».