Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρα (17/11)

291

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, αποκαλυπτικές συζητήσεις θα τολμήσετε να ανοίξετε και θα σας βγει σε καλό. Ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρτε να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε επαγελματκο επίπεδο δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, θετικό αποτέλεσμα θα έχουν κινήσεις επέκτασης ή βελτίωσης. Ενισχυμένη θα είναι  η διορατικότητα σας, οξυδερκείς θα είναι οι πνευματικές  σας ικανότητες.

Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, κινηθείτε με βάση το προαίσθημα σας, κρατήστε σε ισορροπία συναίσθημα και λογική. Οι αντιδράσεις σας θα είναι ήπιες, η στάση σας θα είναι δυναμική και απελευθερωμένη, θα θελήσετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Δεν θα λείψουν οι πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς, σήμερα θα συμπονέσετε, θα κατανοήσετε, θα στηρίξετε άτομο που  θα νιώσετε πως σας χρειάζεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα ανανεωθεί ο τρόπος σκέψης σας, θα εναντιωθείτε σε συναισθηματικές επιφυλάξεις που φράζουν ή καθυστερούν τη δράση σας. Η απόφασή σας να κινηθείτε απελευθερωμένα θα σας οδηγήσει σε εύστοχες ενέργειες, αν κάνετε την κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα λάβετε θερμή απάντηση. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, ο αυθορμητισμός σας θα φέρει κατάληξη επιτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που ενδεχομένως να τα αγνοούσατε ως τώρα, κρυφές υποθέσεις θα βγουν στο φως, θα φέρουν αναθεωρήσεις τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις αποφάσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τα θέματα από την αντικειμενική τους πλευρά, θα εστιάσετε στη θετική όψη. Θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες που διατηρούσατε εδώ και αρκετά καιρό, τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τις απόψεις σας που έχετε για κάποια συγκεκριμένα άτομα.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε και να προσανατολιστείτε στους στόχους σας ίσως να πάρετε  οριστικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη μελλοντική σας εξέλιξη. Σήμερα μια ειλικρινής συζήτηση θα αποτελέσει αφορμή ουσιαστικών αλλαγών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα διευρύνει τις βλέψεις σας, τώρα θα επεκτείνετε τις ερωτικές επιθυμίες. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από καταπιεστικές σχέσεις, θετικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θα πάρει θετική εξέλιξη, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από βάρος ή ανασφάλειες που προέκυψαν από κακότυχες συγκυρίες. Θερμή θα είναι η ερωτική σας στάση, έρχεται συναισθηματική ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, από μόνοι σας θα ανοίξετε ανέμελες και ευχάριστες συζητήσεις, ανάγκη σας θα είναι να αποφορτιστείτε, να ξεφύγετε από καταστάσεις άγχους και πίεσης. Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με ανανεωτική κατάληξη, θα αναζητήσετε ανέμελες επαφές και στιγμές.

Ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει με τις γνωριμίες που θα έχει να εισχωρήσετε σε καινούργιο κοινωνικό κύκλο. Σε θέματα που ρίχνουν την ψυχολογία σας θα είστε σε θέση να βρειτε πρακτικές λύσεις, τακτοποιείτε ζητήματα και εκκρεμότητες στις προσωπικές σας σχέσεις. Συναισθηματικά σταθεροποιήστε και κατασταλάζετε, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την ισορροπία, την ασφάλεια και το δημιουργικό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με έντονο και απελευθερωμένο ενθουσιασμό, δε θα αρνηθείτε να φανερώσετε τον ερωτισμό σας. Σήμερα, θα περάσετε σε ερωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα ανοίξουν προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Δεν αποκλείεται κατά τις βραδινές ώρες να υπάρξουν εκδηλώσεις ξαφνικής, μη αναμενόμενης έλξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, με ορθολογισμό και διεισδυτική αντίληψη θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε τα γεγονότα και δε θα πέσετε έξω. Ένα αποκαλυπτικό συμβάν θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, αλλάζετε οπτική, λύνετε κόμπους βρίσκετε λύσεις. Μια εξομολόγηση θα διαφοροποιήσει τη στάση σας, θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και θα σας εμψυχώσουν, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

Αποφασιστικότητα και όρεξη για αλλαγές θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεση σας να αφήσετε στην άκρη συντηρητικές προκαταλήψεις θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας, δε θα φοβηθείτε να προβείτε σε πράξεις συναισθηματικής αποκάλυψης. Μια τυχαία αντάμωση θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα, δημιουργώντας προοπτική για σταθερή σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, θα γίνουν συζητήσεις, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ευχάριστες. Για κάποια συγκεκριμένα θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας. Θα βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που ουσιαστικά θα σας ανοίξουν τα μάτια θα ενημερωθείτε για γεγονότα που ενδεχομένως να αγνοούσατε.  Στις συζητήσεις σας θα ξεκαθαρίσετε και θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή ανασφάλεια.

Πρόταση που θα έχετε από πρόσωπο που συνεργάζεστε επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις μεταξύ σας συνθήκες και επαφές. Στους διαλόγους σας θα υπάρξει ειλικρίνεια, εμπιστευτείτε και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες υποθέσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη  να ξεφύγετε από το καθιερωμένο και το προβλέψιμο, εσείς που αισθάνεστε εγκλωβισμένοι, ενδέχεται να προβείτε σε ανατρεπτικές πράξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Λέοντες, συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε σε θέματα επανασύνδεσης, θα έχετε τη διάθεση να επαναπροσδιορίσετε. Θερμή ερωτική συζήτηση θα προκύψει με πρόσωπο που θα σας δείξει την καλή του πρόθεση να αναθεωρήσει σχετικά με αρνητικές κουβέντες που είχαν ειπωθεί μεταξύ σας. Φανείτε δεχτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις που θα αναζωογονήσουν τις ερωτικές σας συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, η οπτική γωνία από την οποία θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε επιθυμίες, σκέψεις και στόχους, σήμερα θα κινηθείτε και θα ερμηνεύσετε με ορθολογισμό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας ανοίγεται νέα προοπτική, οργανώστε τις κινήσεις σας, πιστέψτε στις ικανότητες σας.

Ευχάριστες θα είναι οι κοινωνικές σας συναναστροφές, οι επαφές σας θα είναι αισιόδοξες, θα συζητήσετε με διαλλακτική και φιλοσοφημένη διάθεση. Σε περίπτωση που θέλετε να καλέσετε ή να προτείνετε, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε καινούργια ερωτική περίοδο, γεγονότα και πρόσωπα θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις. Συναισθηματική έκλαμψη θα προκύψει στην καρδιά σας, το καινούριο πρόσωπο με το όποιο θα συνομιλήσετε θα αποτελέσει μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου. Αφεθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, θα ανοιχτεί προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Τα λόγια που θα ειπωθούν μεταξύ σας θα είναι ειλικρινή, δε θα υπάρξει κίνδυνος απογοήτευσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα οι συζητήσεις σας θα είναι βάσιμες και ουσιαστικές, με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας πουν. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε και να αλλάξετε, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με τον από εδώ και πέρα χειρισμό σας. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά διλλήματα, ωστόσο αν αναζητήσετε τις αιτίες θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να συνειδητοποιήσετε, θα είστε σε θέση να κινηθείτε εύστοχα.

Εκτιμείστε την φιλία που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που είχατε πολύ καιρό να δείτε, απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση. Στο κλείσιμο της μέρας θα έχετε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις μέσω διαδικτύου, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα τις αρνηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Ζυγοί, από τυχαίο συμβάν θα αλλάξουν οι στάσιμες συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει έντονη ερωτική έλξη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Ενδέχεται να ερωτευτείτε σε εντελώς απρόοπτη ερωτική στιγμή, εσείς οι ερωτικά μόνοι άνευ σχέσης θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Αν προσμένετε επανασύνδεση, τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, σήμερα μια αιφνιδιαστική πράξη θα σας χαροποιήσει εντόνως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, θετική θα είναι η σκέψη σας, ζωηρή η φαντασία σας, δημιουργικότητα και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης, θα προσφέρετε τη βοήθεια σας, θα δείξετε έμπρακτο ενδιαφέρον στα πρόσωπα που σας χρειάζονται. Θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε και να καταλήξετε, ολοκληρώνετε συμφωνίες ή επαγγελματικές εργασίες. Σήμερα θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών συζητήσεις, φιλοσοφικές, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές.

Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, εκδηλωτική η στάση σας, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε με καινούργια άτομα και να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Συγκαταβατική στάση θα κρατήσετε σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας ζήτημα, θα αποφύγετε τις εντάσεις, θα είστε σε θέση να εξηγήσετε να εντοπίσετε τους λόγους και τις αιτίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Σκορπιοί, συνομιλίες και ευχάριστες επαφές έρχονται να σας απεγκλωβίσουν από αρνητικές ή παγωμένες καταστάσεις. Θα εμφανιστεί καινούργιο ερωτικό πρόσωπο μέσω διαδικτύου που θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Αν κάποιοι από εσάς επιθυμείτε να ζωντανέψετε την ερωτική σας ζωή, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να νιώσετε αισθήματα έντονης ερωτικής έλξης. Σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον γοητευτικού προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, στην επιφάνεια θα βγάλετε την ανθρωπιστική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως να μην λείψουν και πράξεις κοινωνικής προσφοράς. Σήμερα θα εκδηλωθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, θα φανερώσετε ανοιχτά βλέψεις και προβληματισμούς. Ενδυναμωμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, βγαίνετε από τάσεις ηττοπάθειας, η σκέψη σας θα είναι ξεκάθαρη και θετική. Για όσους από εσάς προσμένετε χρηματικά ποσά είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, διαχειριστείτε τα έσοδα σας με σύνεση.

Μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε εργασιακό επίπεδο, ίσως να επιχειρήσετε να ασχοληθείτε με κάποιο καινούργιο ή διαφορετικό αντικείμενο. Θα σημειωθούν αλλαγές και θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο επαγγελματικό σας μέλλον, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα εμφανιστείτε ανοιχτόμυαλοι, φιλοσοφημένοι και ιδιαιτέρως εκφραστικοί. Η ειλικρίνεια και ο θερμός ερωτισμός σας, θα εκτιμηθεί από το πρόσωπο της καρδιάς σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προμηνύεται θερμή ερωτική νύχτα με αποκαλύψεις, που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν. Για τους ερωτικά μόνους, απρόοπτη εξομολόγηση θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα κάποιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου, εντελώς αιφνιδιαστικά θα πάρει επιτέλους την απόφαση να σας ανοιχτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά και ελεύθερα, μη προσπαθήσετε να καμουφλάρετε ή να συγκαλύψετε, αποκαλυφτείτε και εκδηλωθείτε με αμεσότητα. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα σκέψεις και αισθήματα, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας. Φεύγει το εμπόδιο σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ό,τι σας κρατά στάσιμους ή εμποδίζει την οικονομική σας άνοδο, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα, σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, οι ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε. Σε περίπτωση που νιώθετε μπερδεμένοι ψάξτε για λύσεις, μη αφήσετε τους διχασμούς να αιωρούνται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Αιγόκεροι, ενθουσιασμός θα εισχωρήσει ξαφνικά στις διαθέσεις σας και θα σας παροτρύνω να μην τον περιορίσετε. Η συνομιλία σας με πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, θα κλείσει με ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής πορείας. Το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσετε, θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν προχωρώντας σε ένα διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεων σας!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, με φιλοσοφημένη σκέψη θα χειριστείτε τις δυσκολίες και τα μικρό εμπόδια, δεν θα το βάλετε κάτω, αισιοδοξία θα σας διακατέχει. Ίσως να διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ενδεχομένως να επικεντρωθείτε περισσότερο στο άμεσο παρόν. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι η βελτίωση και η αλλαγή, τα εγχειρήματα σας θα πρέπει να είναι μεθοδικά. Προσοχή στον οικονομική διαχείριση, θα θελήσετε να κάνετε αγορές, τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι περιορισμένα.

Ο δυναμισμός σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας δεσμό. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, αναθερμαίνονται οι οικογενειακές σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη

Φίλοι μου Υδροχόοι, απελευθερωμένη και ανοιχτή θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι οι έντονες, ίσως και ριζικές αλλαγές. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας θα επιλέξετε την άμεση ειλικρίνεια, με ευθύτητα θα εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Ερωτική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση, προκειμένου να επιτύχετε ισορροπία και ερωτική ασφάλεια. Για τους ερωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή κάποιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα καταφέρει να σας προσεγγίσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα υπάρξει διαύγεια νου, τα άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα χαρακτηρίζεστε από έμπνευση και δημιουργική φαντασία. Ομαλά θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας επαγγελματικοί και προσωπικοί, φανερώστε αυτό που σκέπτεστε, μη φοβηθείτε να μιλήσετε με αλήθειες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αλλαγές, διαφοροποιήσεις και νέες συνεργασίες, πρόσφορο έδαφος θα βρείτε για αποφάσεις ή ενέργειες σχετικά με θέματα μελλοντικής σταδιοδρομίας.

Εσείς οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από πιέσεις, η σκέψη και η στάση σας θα είναι τολμηρή και αποφασιστική ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές ή τις ψυχικές διακυμάνσεις. Σε φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα θα προσφέρετε και θα συμπαρασταθείτε, σε κοινωνικό επίπεδο η στάση σας θα είναι ευαισθητοποιημένη και ενεργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί και αρκετά απρόβλεπτοι, με έντονη τη διάθεση να προσχωρήσετε σε ερωτικές προσεγγίσεις. Ανανεωμένο θα είναι το στυλ της εμφάνισης σας, η ελκυστικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πεδίο απροόπτων εξελίξεων και γνωριμιών. Η ζωτικότητα και η θετική σας αύρα θα έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθείτε βραδινή ώρα σε προσωπική συνάντηση, με πρόσωπο που δε θα είναι καθόλου περαστικό από την ερωτική σας ζωή.