Καστοριά: Μυστήριο με την γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Ατύχημα ή δολοφονία;

583

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο μιας γυναίκας 45 ετών που εντοπίστηκε νεκρή στη Μεσοποταμία στην Καστοριά.

Η 45χρονη βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της το απόγευμα της Τρίτης 16 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο σύζυγός της, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αρχικά αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή και υπήρχε αίμα πάνω της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα φέρει χτύπημα στο κεφάλι, όμως διευκρινίσεις για τις συνθήκες και την ακριβή αίτια του θανάτου της θα δώσει η ιατροδικαστή εξέταση, που αναμένεται σήμερα, αργά το μεσημέρι. Οι πρώτες πληροφορίες ανάφεραν ότι ήταν τυλιγμένη με σύρμα, όμως στη συνέχεια διαψεύστηκαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα oladeka.com, ενώ αρχικά οι αστυνομικοί θεωρούσαν ως πιο πιθανό να πρόκειται για έγκλημα, πλέον είναι πιο επιφυλακτικοί και δεν αποκλείουν να ήταν ατύχημα.

Η ίδια ιστοσελίδα σημειώνει-επικαλούμενη αστυνομικές πηγές – ότι στην αυλή του σπιτιού υπήρχε ένα τρέιλερ με αιχμηρές γωνίες, ενώ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και ο χρόνος θανάτου της 45χρονης γυναίκας.

Η περιοχή του σπιτιού παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία.