Η Μαρία Σολωμού στον Όλυμπο

80
Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να είναι λάτρης του καλοκαιριού και της θάλασσας, αλλά αυτήν τη φορά έκανε την ανατροπή. Έτσι, η Μαρία Σολωμού τόλμησε να κάνει ανάβαση στον Όλυμπο.
Μπορεί η ίδια να μην αγαπά πολύ τον χειμώνα και τα χειμερινά σπορ, ωστόσο, αυτή η εμπειρία της έμεινε αξέχαστη. Η Μαρία Σολωμού περπάτησε και έκανε ανάβαση για πέντε ώρες, μέχρι να φθάσει στο Καταφύγιο Ζολώτα στον Όλυμπο. Αυτή ήταν, μάλιστα, η πρώτη φορά που τόλμησε κάτι τέτοιο. Επίσης, η ίδια είχε την ιδέα τον περασμένο Μάιο και τώρα αποφάσισε να υλοποιήσει την επιθυμία της.
Η ανάρτησή της στο Instagram:
«Δεν είμαι του βουνού, ποτέ δεν ήμουν δηλαδή… Πάντα προτιμούσα το καλοκαιράκι και τις θάλασσες… Για ένα περίεργο λόγο όμως φέτος, γύρω στον Μάιο, είπα θα ανέβω στον Όλυμπο! Καλά, μη φανταστείτε Μύτικα. Όχι πολύ δύσκολα πράγματα. Όχι. Πρώτο καταφύγιο Ζολώτας. 5 ώρες, τόσο μου πήρε! 5 ώρες περπάτημα, ανάβαση, 5 ώρες στα μουγγά…
Walking meditation βάφτισα την εμπειρία μου. Όποιος το ‘χει κάνει ξέρει. Δεν έχω να πω πολλά, μόνο ότι ανυπομονώ να το επαναλάβω. Δεν νομίζω ότι έχω λόγια να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία. Απλά τολμήστε το!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.