Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας (15/11)

213

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, ευνοούνται τα επαγγελματικά εγχειρήματα, οι πρωτότυπες ιδέες και οι ευκαιρίες επέκτασης. Άμεση συναισθηματική συζήτηση θα οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βγάλουν στο φως κάποιες συγκαλυμμένες ως τώρα καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε βλέψεις και απόψεις, δε θα υπάρξουν αναστολές, ίσως να οδηγηθείτε σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Σήμερα δε θα εμφανιστούν κακοτυχιές και αναβολές, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια σε χρηματικές σας καθυστερήσεις.

Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σας. Θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα  ανοίξει δίοδο συνεννόησης, οι μπερδεμένοι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Κριοί, αυτοσυγκράτηση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ισορροπία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε ερωτική συνάντηση θα λιώσει ο πάγος που δημιουργήθηκε από παρεξηγήσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Σήμερα θα αναζητήσετε σταθερές και δημιουργικές επαφές, εσείς που είστε σε δεσμό δεν αποκλείεται να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, αφήνετε στις άκρη τις βαριές σκέψεις και σκοτούρες θα γίνει πιο ανέμελη η διάθεση σας. Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται η αντίληψη σας, θα  διατυπώσετε ξεκάθαρα τις απόψεις και τις ιδέες σας, θα καταφέρετε να ακούσετε θετικά σχόλια. Συγκεντρωθείτε στις εργασίες σας, επικεντρωθείτε στο να κλείσουν οι εκκρεμότητες, προχωρήστε με μελετημένα βήματα στις συμφωνίες που πρέπει να γίνουν. Με την οξυδέρκεια και την αισθαντικότητα σας θα καταφέρετε να ξεδιαλύνετε υποθέσεις που έχουν κόμπους και συναισθηματικά κενά.

Στον οικογενειακό σας τομέα τακτοποιείτε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, σε περίπτωση που αφορά τσακωμό θα λύσετε τις διάφορες σας, έρχεται συμφιλίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο δραστηριοποιημένη θα είναι η στάση σας, θετική διάθεση θα δείξετε στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών μέσω διαδικτύου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Ταύροι, ένα απρόοπτο και όμορφο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Η εμφάνιση ενός προσώπου μέσω διαδικτύου θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, έρχεται έντονος ενθουσιασμός που θα σας δώσει το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά, με καινούργιες πλέον επιθυμίες. Σήμερα θα νιώσετε ήρεμοι και ερωτικοί, καταφθάνουν θερμά πρόσωπα και ακόμα πιο θερμά γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε συναισθηματικά και θα βρείτε ευνοϊκές τις συνθήκες. Ισορροπία θα αναζητήσετε τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, όσο και στις επαγγελματικές. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας ωστόσο κατά την διάρκεια της μέρας δε θα λείψουν να εσωτερικά σκαμπανεβάσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες βασικές σας ανάγκες.

Αξιοποιήστε  τα συμβάντα αποφύγετε τάσεις αδράνειας σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να χαλαρώσετε και να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με προβληματισμούς, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχολογία σας σε αισιόδοξα επίπεδα. Διατηρήστε προσιτή και ανοιχτόκαρδη τη στάση σας, ρυθμίστε τις κυκλοθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Δίδυμοι, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα ή εμπόδια, καταλήγοντας στο να τους φέρετε στα νερά σας. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας μέσω διαδικτύου μελλοντικών προδιαγραφών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε που υπάρχει το ψέμα και η υποκρισία, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και την αντίληψη σας. Η επεξηγηματική σας διάθεση ευνοϊκές θα κάνει τις επικοινωνιακές συνθήκες,  λύνοντας διαφορές, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Στις προστάσεις σας δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις ή εμπόδια, με δεκτικότητα θα σας αντιμετωπίσουν, προχωρήσετε στις προσεγγίσεις σας. Ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές, προσοχή να μην ξεφύγουν τα ποσά που θα ξοδέψετε.

Στον οικογενειακό σας τομέα, ο προσωπικός διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει τυχόν διαφωνίες των προηγούμενων ήμερων. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πείσετε. Τερματίζουν εντάσεις, δυναμώνουν οι προσωπικοί δεσμοί, ίσως να ακουστούν υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει αυθορμητισμός στον τρόπο επικοινωνίας σας, σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές ερωτικές προσεγγίσεις. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις νέες προοπτικές και στα καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Καταφθάνει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας μέσω διαδικτύου που δε θα έχετε σκοπό να την αφήσετε να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα διαφέρει κατά πολύ από τις κλασικές σας προτιμήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα προσοχή στους υπερβολικούς ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές ενέργειες, προσπαθήστε να ισορροπήσετε σκέψεις και πράξεις. Εσείς οι δυσαρεστημένοι μη το βάζετε κάτω, οργανωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, σας συμβουλεύω να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, θα εμφανιστεί το άνοιγμα που προσμένετε. Κινηθείτε με τακτική, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τις αποφάσεις σας.

Σε περίπτωση που ακούσετε λόγια ή σχόλια που σας δυσανασχετήσουν καλό θα είναι να τα επεξεργαστείτε με ορθολογισμό,  τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο. Σε οικονομικά ζητήματα οι επιπόλαιες ενέργειες θα σας στοιχίσουν γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και μέθοδο. Σε περίπτωση που οι οφειλές τρέχουν μη τις αφήσετε να ξεφύγουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Αγαπητοί μου Λέοντες, προσγειωμένες και εφικτές θα είναι οι επιθυμίες σας, βασικός σας στόχος θα είναι η σταθεροποίηση ίσως και η δέσμευση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα λάβετε καινούργια πρόταση που ενδεχομένως να σας πιάσει εξ απροόπτου, σε περίπτωση διλήμματος σας προτρέπω να δώσετε θετική απάντηση. Για κάποιους από εσάς, ερωτικό άνοιγμα θα σας φέρει πρόσωπο, που ναι μεν ήδη γνωρίζετε, ωστόσο ποτέ ως τώρα δεν σας είχε εκδηλωθεί ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έμπνευση, φαντασία και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θετική θα είναι η αύρα σας. Οι ενέργειες σας ίσως να είναι κάπως ασυνήθιστες, αποφύγετε τον υπερβολικό ρομαντισμό, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και με ποιον σκοπό. Πάνω από όλα θα βάλετε την εξισορρόπηση, θα εναντιωθείτε σε τυχόν περιορισμούς ωστόσο ο τρόπος σας θα είναι συνετός και ομαλός χωρίς υπερβολές.

Σήμερα θα βρείτε τη σωστή δίοδο για να απαλλαγείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που σας δημιουργούν συνθήκες στασιμότητας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποια ζητήματα ίσως να χρειάζονται την παρέμβαση σας για να μπορέσουν να τακτοποιηθούν και να κλείσουν συμφιλιωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Παρθένοι, θερμή και οικεία θα είναι η στάση σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα νιώσει έντονα την ανάγκη να περάσει σε συναισθηματικές εκδηλώσεις. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε από την θερμή εξομολόγηση που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα είναι λάθος αν κρύψετε το ενδιαφέρον σας. Στο ερωτικό σας ταίρι θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί και ερωτικοί, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κλείσετε θέματα εντάσεων ή διαφωνιών.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από όρους και συνθήκες που περιορίζουν την ελευθέρια των κινήσεων σας και σας οδηγούν σε εξαναγκαστικές επιλογές. Με λίγα λόγια σήμερα θα εναντιωθείτε και θα αντισταθείτε σε καταστάσεις και πρόσωπα που δε σας αφήνουν να δώσετε στη ζωή σας την εξέλιξη που εσείς θέλετε. Θα έχετε τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη δύναμη να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις.

Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Θερμή συμπαράσταση θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο άτομο, η στάση που θα κρατήσει θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, συναισθηματικά η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Ζυγοί, έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο, που η απόφαση του να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Θα υπάρξουν απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ωστόσο μην αγνοήσετε την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα κάνει πρώην ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, άμεσος, απελευθερωμένος και αρκετά τολμηρός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, δε θα θελήσετε να συγκαλύψετε καταστάσεις ή να καμουφλάρετε απόψεις και προσωπικές εντυπώσεις. Παίρνετε την απόφαση να κλείσετε τα επίμαχα ζητήματα που δίνουν τροφή για παρεξήγησες. Ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, σήμερα θα ακουστούν αλήθειες, διαλύονται οι αυταπάτες. Σε επαγγελματικά ζητήματα προσπαθήστε να οργανώσετε τη σκέψη σας και τα σχέδια σας, βάλτε στόχο την ολοκλήρωση και την διεκπεραίωση.

Σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε ή διστάσετε, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε διεκδικήσεις χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες αναζητήστε λύσεις, θα εμφανιστεί άνοιγμα που δε πρέπει να το προσπεράσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονο προαίσθημα θα σας διακατέχει, η διαίσθησή σας θα είναι ξεκάθαρη, δεν πρόκειται να σας μπερδέψει. Θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ίσως να ξεφύγετε από τα όρια της απλής διαίσθησης και να φτάσετε σε ικανότητες τηλεπαθητικές. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση κάντε το βήμα να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, ακολουθήστε το ένστικτό σας, θα σας οδηγήσει σε θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο -μέσω διαδικτύου-!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, αναλύστε τα δεδομένα, εξηγήστε με ορθολογισμό, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αντιληφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε και κατά πόσο μπορείτε να δράσετε με μεθοδική υπομονή και πρακτικότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις νέες ευκαιρίες, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, μη αφήσετε τη σκέψη σας να αμφιταλαντεύεται αόριστα.

Η φαντασία σας θα είναι ζωηρή, μείνετε εντός πραγματικότητας οι βάσεις στις οποίες θα στηριχτείτε θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Στον οικογενειακό σας τομέα ένα συγγενικό σας άτομο θα επιχειρήσει να ‘ρθει συναισθηματικά κοντά σας. Αν στις επαφές σας υπάρχουν εντάσεις ή αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα κάντε το βήμα να λύσετε τις διαφορές σας το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Τοξότες, διορατικότητα θα σας διακρίνει, τώρα θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη στοχεύοντας σε τακτοποιήσεις άμεσες ή έμμεσες. Απρόοπτα γεγονότα και τυχαίες συναντήσεις θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις. Σήμερα κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, φανείτε αυθόρμητοι και δε θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα ξεκαθαρίσετε και θα βάλετε τα πράγματα σε μια ιεραρχική σειρά προκειμένου να αποφύγετε τα μπερδέματα. Συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, ανοιχτόμυαλη η σκέψη σας, δε θα απορρίψετε τις προτάσεις και τα νέα ενδεχόμενα. Με αποφασιστικότητα θα αναζητήσετε άμεσες λύσεις, θα βρείτε τρόπο να κλείσετε υποθέσεις που αιωρούνται από καιρό. Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά σας, ίσως να προβείτε σε αγορές, εσείς που έχετε τρέχουσες οφειλές βάλτε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας.

Δε θα αποφύγετε τις συναισθηματικές συζητήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σας κύκλου, η ανάγκη σας για εξωτερίκευση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η προσέγγιση σας, θα καταφέρετε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα που θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τις αντιδράσεις σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θετικοί θα είστε σε προτάσεις, δεκτικοί σε προκλήσεις μέσω διαδικτύου. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα καταφέρει να ανανεώσει την ερωτική σας διάθεση…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ωθήσουν στο να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε το αποτέλεσμα ή την πορεία που πήραν κάποιες ενέργειες επαφές ή συγκεκριμένες σχέσεις. Με λίγα λόγια θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη, να επανεκτιμήσετε καταστάσεις ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση. Τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε προσωπικά οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν ανάλογα με τις καινούργιες σας αποφάσεις και απόψεις.

Στον οικογενειακό σας τομέα θα ‘ρθείτε κοντά με τα συγγενικά σας άτομα μέσω social media, περνάτε σε στάδιο ομαλότητας, αλληλοϋποστήριξης και αρμονικής συνύπαρξης. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές, οι αντιδράσεις σας απολύτως λογικές. Ευχάριστες συμπτώσεις θα δημιουργήσουν άνοιγμα νέας γνωριμίας μέσω social media, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που πολύ γρήγορα θα αναπτυχτεί οικειότητα μεταξύ σας. Ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα τα βρείτε με το ταίρι σας, η μέρα σας θα κυλήσει όμορφα, χωρίς εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, με υπευθυνότητα θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, ωστόσο ίσως να είναι κάπως μειωμένη η αυτοσυγκέντρωση σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να εστιάσετε στην πρακτικότητα των ζητημάτων. Θα είστε συζητήσιμοι και καταδεχτικοί αναθερμαίνονται σχέσεις και επαφές, ιδιαιτέρως διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας.

Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, θα είστε σε θέση να διαλευκάνετε και να ανακαλύψετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη
Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να φανερώσετε τον έρωτά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις και αποκαλύψεις. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα οδηγήσει σε νέα ερωτική αρχή. Για τους ερωτικά μόνους, σε τελείως απρόοπτη στιγμή κάποιο πρόσωπο μέσω social media θα σας εντυπωσιάσει, δε θα έχετε καμία διάθεση να κρύψετε το ενδιαφέρον σας.