Οικογενειακή τραγωδία: Ηλικιωμένη ζούσε επί τρεις ημέρες με τη νεκρή κόρη της

709
Μία 61χρονη γυναίκα από το Μέτσοβο που διέμενε με την υπερήλικη και ανάπηρη μητέρα της βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.
Η γυναίκα εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής μετά από έρευνα της Αστυνομίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενικό πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό τηλεφωνούσε στο σπίτι επί δύο τουλάχιστον ημέρες χωρίς όμως να απαντά κανείς. Ανησύχησε και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και κατά την έρευνα διαπίστωσε ότι η 61χρονη γυναίκα ήταν νεκρή.
Η Αστυνομία έδωσε παραγγελία για την διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της 61χρονης γυναίκας καθώς και ο ακριβής χρόνος.
Από τη νεκροψία που διενεργήθηκε ο θάνατος οφείλεται σε ατύχημα και δεν συνδέεται με κανένα άλλο νόσημα. Η 61χρονη γυναίκα πνίγηκε με το φαγητό, όπως προέκυψε από τη νεκροψία. Την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν κανένας στο σπίτι να την βοηθήσει καθώς η υπερήλικη μητέρα της ήταν καθηλωμένη κι έτσι έχασε τη ζωή της.
Η 92χρονη μητέρα της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Το σπίτι τους βρίσκεται στην άκρη του χωριού και εικάζεται πως κάθε φωνή της υπερήλικης για βοήθεια δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Με πληροφορίες από το epiruspost.gr