Δευτέρα 15/11 ο Γεώργιος Κωνσταντόπουλος διαδικτυακά στην Σχολή Γονέων Κατερίνης με θέμα: “ΕΞΑΓΩΓΕΣ: Η πραγματικότητα πίσω από τους αριθμούς”

551

Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας, νυν Πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Ε. και Πρόεδρος της “Εγνατίας Οδού” Γεώργιος Κωνσταντόπουλος είναι ο επίσημος ομιλητής και καλεσμένος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης σήμερα Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακά στις 20:00 με θέμα: “ΕΞΑΓΩΓΕΣ: Η πραγματικότητα πίσω από τους αριθμούς”.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δρ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ, Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ, Αντιπρόεδρος της ΠΕΜΕΤΕ – Πανελλήνια ‘Ένωση Μεταποιητών – Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων ελιών και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε “OLYMP” – Βιομηχανίας τροφίμων από το 1956. Η εταιρεία επεξεργάζεται, μεταποιεί, τυποποιεί και εξάγει σε 70 χώρες το 10% (περίπου 20.000 τόνους) της ετήσιας παραγωγής επιτραπέζιας ελιάς στην Ελλάδα. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Κατερίνη, Καλαμάτα και Νέα Μουδανιά και αποθηκευτικούς χώρους σε πολλές περιοχές όπου παράγεται η επιτραπέζια ελιά και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που συσκευάζεται στην Καλαμάτα.

Διετέλεσε Βουλευτής Πιερίας, Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Επικεφαλής της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη IPU (INTER PARLIAMENTARY UNION), Αντιπρόεδρος Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και Επίκουρος Καθηγητής του ΑΠΘ.

Ο Δρ. Κωνσταντόπουλος έχει κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές – με ειδικότητα και Διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Μονάχου “Ludwig – Maximillian Universität München“ και Σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μιλά Γερμανικά και Αγγλικά.