Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα

45
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, τα αντανακλαστικά και η αντίληψη του διαιτητή Κώστα Τσοπλάκου στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Καμαρούλας και ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας,  στάθηκαν σωτήρια για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
Στο 50’΄της αναμέτρησης, η οποία έληξε με 0-2 για την ομάδα του Μεσολογγίου, σε ανύποπτη εντελώς φάση, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Γιάννης Αριστόπουλος βρέθηκε στο έδαφος.
Ωστόσο, του είχε «γυρίσει» η γλώσσα και θα μπορούσε τα κρίσιμα εκείνα δευτερόλεπτα να είχαν αποβεί μοιραία, αν ο νεαρός ρέφερι δεν αντιλαμβανόταν έγκαιρα το τι ακριβώς συνέβη και δεν έσπευδε να βοηθήσει.
Εκτός από φέρελπις διαιτητής, με βλέψεις για καριέρα στις μεγάλες κατηγορίες, εν προκειμένω ο νεαρός, έδρασε με ταχύτητα και η βοήθειά του απεδείχθη πολύτιμη.
Στον αντίποδα, είναι γεγονός και θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι τα παιχνίδια τόσο των τοπικών πρωταθλημάτων αλλά και όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να διεξάγονται κάτω από τις απαραίτητες ιατρικές συνθήκες, που θα εξασφαλίζουν την άμεση παροχή βοήθειας σε οποιονδήποτε κι αν χρειαστεί, εντός κι εκτός γηπέδου.