86χρονος παραβίασε το STOP και τον «κάρφωσε» στον τοίχο (φωτο, video)

418
Γερό τρακάρισμα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Εκκλησιών και Λεβαδείτου στη Λαμία, με ένα άτομο μάλιστα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.

Πρόκειται για γνωστή, για την επικινδυνότητά της διασταύρωση, που έχει πάντως σχετικά καλή ορατότητα, αλλά συχνά – πυκνά παραβιάζεται το «STOP».
Αυτό έγινε και το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11)  λίγο μετά τις 13:30’ με τον 86χρονο οδηγό του κόκκινου OPEL, να παραβιάζει το STOP και να εμβολίζει το TOYOTA, που ανέβαινε κανονικά την οδό Λεβαδείτου.

Από τη σύγκρουση το δεύτερο όχημα «καρφώθηκε» στην κυριολεξία στον απέναντι τοίχο και ο οδηγός του, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας. Δεν τραυματίστηκε το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε στο άλλο όχημα.

Αν και τα τελευταία χρόνια έχει μπει διπλό STOP στο σημείο, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που δε το λαμβάνουν υπόψη, ενώ όπως μας έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, πολλοί είναι αυτοί που διέρχονται με μεγάλες ταχύτητες αν και στο σημείο υπάρχει μίνι μάρκετ και φούρνος και γενικά κινούνται πολλά μικρά παιδιά.