Πέθανε μετά την «συμβουλή» επόπτη υγείας να μην διασωληνωθεί – Δείτε τα μηνύματα

335

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο 51χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο Παπανικολάου. Τις πιο κρίσιμες ώρες, όταν ο κοροναϊός απειλούσε όλο και περισσότερο τη ζωή της, ένα άτομο με τις συμβουλές του, φρόντισε να εξανεμίσει τις όποιες ελπίδες είχαν απομείνει…

Η 51χρονη που προσβλήθηκε και νόσησε από τον κοροναϊό άφησε τελικά την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη 51χρονη ήταν αρνήτρια του Covid19 και του εμβολίου. Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όταν ήδη είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα μηνύματα που της έστελνε επόπτης υγείας. Ένας άνθρωπος που την προέτρεπε να υπογράψει για να μην διασωληνωθεί. «Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη» της έγραφε μεταξύ άλλων, όταν η γυναίκα τον ρώτησε τι έπρεπε να κάνει.

Στη συνέχεια η γυναίκα του λέει πως και ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο με οξυγόνο. Ο επόπτης υγείας σε ρόλο γιατρού, που δηλώνει υπό παραίτηση στο Facebook, της λέει ξανά να αναλάβει την ευθύνη και να φύγει ωστόσο της εξηγεί πως δεν είναι κακό να διασωληνωθεί αλλά δεν μπορεί να της πει γιατί δεν ξέρει τι της συμβαίνει!