«Καμπάνα» σε 45χρονο στο Βόλο: Χτύπησε τη σύντροφό του, την κλείδωσε και την απείλησε με σφυρί!

213

Φυλάκιση 2 ετών περίμενε έναν 45χρονο που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βλάβη και απειλή με παράνομη βία, κατά της 55χρονης συντρόφου του, που τη χτύπησε, την κλείδωσε στο σπίτι και την απείλησε με σφυρί…

Ο κατηγορούμενος δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και παρά το γεγονός ότι η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών χωρίς αναστολή, αλλά με δικαίωμα έφεσης που άσκησε και αφέθηκε ελεύθερος. Ο κατηγορούμενος στο Δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι δεν πείραξε τη γυναίκα.

Η 55χρονη που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας είπε ότι έκανε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν, αλλά τον δικαιολόγησε ότι είχε πιεί και κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 2 και 3 Νοεμβρίου ο 45χρονος άνδρας μάλωσε με την 55χρονη σύντροφό του, στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου, τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές και όταν η γυναίκα θέλησε να φύγει, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, την κλείδωσε στο σπίτι του, ενώ επιπλέον την απείλησε κρατώντας σφυρί!

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να ξεφύγει έκανε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Στη συνέχεια όμως η γυναίκα έδωσε νέα κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί τη δίωξη του 45χρονου και δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει από το σπίτι του και να φιλοξενηθεί στην Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου, όπως και έγινε με ενέργειες της Εισαγγελίας. Ο κατηγορούμενος είχε βαρύ ποινικό μητρώο, καθώς αποδείχτηκε ότι μόνο το 2019 έχει παραπεμφθεί 14 φορές για ενδοοικογενειακή βία κατά των συντρόφων του!