Χαλάνδρι: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος, στον εισαγγελέα σήμερα η δράστις

247

Η αιματηρή ενέδρα στο Χαλάνδρι με θύμα γνωστό οφθαλμίατρο σοκάρει. Η πρώην σύντροφός του τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

Ο 68χρονος χειρουργός οφθαλμίατρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Χαλάνδρι-γιατρός

Στον εισαγγελέα σήμερα η δράστις

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η δράστις του αιματηρού επεισοδίου.

Η 49χρονη, η οποία δηλώνει εικαστικός και πρώην μοντέλο, δεν έχει συμβάλλει πολύ στη… διευκόλυνση των αστυνομικών ως προς την διαδικασία, καθώς τα όσα ισχυρίζεται, είναι ακατάληπτα. Πότε λέει ότι τής άρπαξαν το παιδί, πότε ότι της το βίασαν και ήθελε να το πάρει.

Χαλάνδρι- δράστις

Σε σοκ η κόρη τους

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η 12χρονη κόρη του οφθαλμίατρου και της δράστιδος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της.

Το παιδί μάλιστα, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για να το δει παιδοψυχολόγος. Μάλιστα, είπε και κάποια πράγματα στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι είδε τη μητέρα της να βγάζει όπλο από την τσάντα της και να πυροβολεί τον πατέρα της.

Έτσι καταρρίφθηκε και ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ότι το όπλο ανήκε στον πρώην σύντροφό της.

Σημειώνεται ότι την επιμέλεια του παιδιού είχε πάρει ο οφθαλμίατρος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί με την σύζυγό του.

Χαλάνδρι-πυροβολισμοί

«Ήταν ένα μαρτύριο η ζωή του γιατρού»

“Εκτός από δικηγόρος είμαι και φίλος του” είπε ο Αλέξανδρος Αλεξανδρής δικηγόρος του γιατρού και συνέχισε μιλώντας στο STAR: “είναι σοβαρή η κατάσταση του ήταν στο χειρουργείο, η δράστις του είχε κάνει αλλεπάλληλα επεισόδια και στο ιατρείο του και στο νοσοκομείο όπου δούλευε και στο σπίτι του, ήταν ένα μαρτύριο η ζωή του με αυτή τη γυναίκα, η οποία δεν ήταν και σε καλή ψυχική κατάσταση.

Είχε αποκτήσει ένα παιδί μαζί της σε εξώγαμη σχέση, η ίδια προσπαθούσε να το εκμεταλλευθεί και να του αποσπάει χρήματα, έχει καταδικαστεί γιατί τον εκβίαζε και η επιμέλεια ανατέθηκε στον γιατρό. Εκτίμησαν ότι δεν είναι στα καλά της. Είχε απειλήσει το γιατρό και είχε κάνει ανάλογη επίθεση στη γυναίκα του γιατρού. Την είχε χτυπήσει. Δεν είχε φραγμούς, ήταν ένας επικίνδυνος άνθρωπος” είπε ο δικηγόρος του γιατρού.