«Βουτιά» θανάτου από μπαλκόνι – Τι εξετάζουν οι αρχές

406
Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου ενός φοιτητή Ιατρικής ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά από πτώση από πολυκατοικία επί της οδού Ελένης Φιλιππίδη με Νικομηδείας το πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που δίνουν τέλος στα ύποπτα σενάρια, έχει αποκλειστεί οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, ενώ ο νεαρός φαίνεται να “βούτηξε στο κενό” μόνος του.
Αυτό που έκανε το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας να μείνει μέχρι αργά εχθές το βράδυ στο σημείο ήταν το γεγονός ότι ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο φοιτητής έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας η πόρτα της ήταν κλειδωμένη.
Ένα άλλο στοιχείο που ερευνούσαν οι αστυνομικοί είναι γιατί βρέθηκε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία ο αυτόχειρας ενώ δεν έμενε εκεί. Όπως αποδείχθηκε ο αυτόχειρας είχε γνωστό στην πολυκατοικία ο οποίος όμως απουσίαζε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 23χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.