Προφυλακίστηκε ο προπονητής του τένις

43

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 35χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο κορίτσια, ηλικίας 14 ετών. Οι ανήλικες εκμυστηρεύτηκαν τα όσα εφιαλτικά έζησαν στους γονείς τους, υποστηρίζοντας πως ο 35χρονος φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και σε άλλες αθλήτριες.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών μετέβησαν στο Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ, όπου και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή.

Ο 35χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία αναφέρει ότι ο 35χρονος συνελήφθη με ένταλμα την Παρασκευή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αναλυτικά, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει:

“Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Η προφυλάκηση

“Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της, δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική”, δήλωσε ο συνήγορός του Χριστόδουλος Φίλιας.