Το απόλυτο των νικών για τον Πιερικό Αρχέλαο

233

Σε ένα Σαββατοκύριακο με πλούσια αθλητική δράση, ο Πιερικός Αρχέλαος πέτυχε το απόλυτο των νικών σε άνδρες γυναίκες και νεάνιδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ κέρδισαν άνετα τον Εδεσσαικό με σκορ 85-43. Οι αθλητές του Πιερικού Αρχέλαου επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και βρέθηκαν από το 1ο δεκάλεπτο να προηγούνται με 27-12 και στην συνέχεια του αγώνα η διαφορά διευρύνονταν για να φτάσει στους 42 πόντους στο τέλος του αγώνα.

Την Κυριακή, οι γυναίκες επιβλήθηκαν της ΑΓΕΠ με το εμφατικό 86-22 για την 3η αγωνιστική της Α2 γυναικών. Με τη νίκη αυτή, ο Πιερικός Αρχέλαος μοιράζεται με την Αναγέννηση Ρυσίου την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς και οι 2 ομάδες έχουν πετύχει το 3/3.

Ο βασικός κορμός της γυναικείας ομάδας αποτελούν οι νεάνιδες του συλλόγου που την περσινή χρονιά κατέλαβαν την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι νεάνιδες, στο ξεκίνημα του ηλικιακού πρωταθλήματος, επιβλήθηκαν για την 1η αγωνιστική της Κεντρικής Μακεδονίας επί της ΑΓΕΠ στο Β ΔΑΚ Κατερίνης με σκορ 85-49. Με τη νίκη αυτή, οι νεάνιδες συμπλήρωσαν 5 χρόνια αήττητης παρουσίας στην 1η φάση του πρωταθλήματος, γεγονός που αποτελεί μοναδικό ρεκόρ για το σύλλογο και τα ηλικιακά πρωταθλήματα.