Ταραμπάνκο σε Γιώργο Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας»

Μια αστεία τηλεοπτική στιγμή για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον παρουσιαστή

292

Στο “Πρωινό” φιλοξενήθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο και παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά, μιλώντας για το modeling, την εκπομπή “Glam Wars” που παρουσιάζει στο Open αλλά και στο πόσο ανταγωνιστική είναι.

Αρχικά, η ίδια εξήγησε στον παρουσιαστή τον λόγο για τον οποίο παραμένει αδύνατη, λέγοντας: «Έχω αδυνατίσει τον τελευταίο καιρό λόγω δουλειάς. Τρώω πάρα πολύ απλώς έχουμε τόσο πολύ τρέξιμο με τα καλλυντικά που φτιάχνω, με την εκπομπή και τα γυρίσματα, οπότε ό, τι τρώω καίγεται κατευθείαν».

Η Κάτια Ταραμπάνκο παράλληλα μίλησε για τον ερχομό της στην Ελλάδα από την Ουκρανία, σε ηλικία 6 ετών, και ανέφερε ότι τελευταία φορά που πήγε ήταν πριν από 3 χρόνια. Σε άλλο σημείο το μοντέλο και δεινή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο “Survivor” και τόνισε ότι αποτέλεσε μια ευκαιρία να την μάθει καλύτερα ο κόσμος, όμως το “Glam Wars” είναι η ευκαιρία της για μεγαλύτερη εξοικείωση με το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μετανιώσει για κάτι, ενώ διευκρίνισε: «Έτυχε να είμαι περισσότερο ανταγωνιστική. Αυτό μεταφράστηκε ως ψωνάρα ή έπαρση», μιλώντας για την εποχή του “GNTM”. Όμως, ανταγωνιστική είναι μονάχα στη δουλειά της και όχι στην προσωπική της ζωή.

Το highlight της κουβέντας, όμως, ήταν στο τέλος, όταν η Κάτια Ταραμπάνκο όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε ποιος είναι ο ωραιότερος άντρας στην Ελλάδα με εκείνη να απαντά: «Ο μπαμπάς μου. Κι εσένα σαφώς σε θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες της Ελλάδας». Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εντάξει, ωραία! Τον μπαμπά της και εμένα. Μας βλέπει σαν τον μπαμπά της. Είναι η χαμένη μας κόρη».