Προπονητής τένις: Στοιχεία σοκ για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητών

415

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τον 33χρονο προπονητή του τένις, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο ανήλικα κορίτσια ενώ κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη καταγγελία έγινε από το ένα εκ των δύο παιδιών, το οποίο πήγε στην αστυνομία μαζί με τον πατέρα του. Εκεί αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε για περίπου ένα με δύο χρόνια. Οι αστυνομικοί χειρίστηκαν με προσοχή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ενώ άρχισε και η παρακολούθηση του 33χρονου.

Οι Αρχές κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμα μία κατάθεση από μία ενήλικη σήμερα κοπέλα, η οποία είχε πέσει θύμα του προπονητή και βίωνε έναν Γολγοθά για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Σοκάρουν τέλος οι πληροφορίες από γείτονες του κατηγορούμενου ότι συχνά έβλεπαν νέα παιδιά να επισκέπονται το σπίτι του προπονητή. Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος εκτός από τις προπονήσεις είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη σε σύλλογο της Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.