Παραδόθηκε ο 39χρονος για την «στυγερή» δολοφονία της νονάς του

678
Παραδόθηκε στην Αστυνομία στις 20.45 χθες το βράδυ ο 39χρονος δολοφόνος της 75χρονης Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, την περασμένη Πέμπτη στη Ν. Ιωνία, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες. Ο άνδρας ήταν καταζητούμενος από το περασμένο Σάββατο, καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας είναι στραφεί από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.GR στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.
Ο 39 χρονος υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του. Παράλληλα με τον ισχυρισμό του παρέδωσε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

Ακόμη υποστήριξε πως σκότωσε την 75 χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της , την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.
Ο 39χρονος κρατείται καθώς εις βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία ενώ το πρωί της Τρίτης θα μεταχθεί ενώπιον του Ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου.

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr, magnesianews.gr