Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (7/11)

41
ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν – το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ’ αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αχ Ταύρε μου, πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται θαύμα και απίθανο να μπορείς να στηριχτείς συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο; Ναι, είναι από αυτές τις μέρες που οι σχέσεις μοιάζουν σαν διάδρομοι στρωμένοι με ξυράφια.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Για ένα σατανικό λόγο είσαι προγραμματισμένος/η να κολλάς με όλους/ες εκείνους/ες που έχουν την μέγιστη δυναμική για να σου σπάνε τα νεύρα! Πίσω από κάθε διαμάχη με κάποιον/α του άλλου φύλου υπάρχει συγκαλυμμένη ερωτική ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η έχει καλώς. Αν όχι…
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Φυσικά και θα ήθελες να αποφύγεις σήμερα τις υπερβολικές σκοτούρες στη δουλειά, τις εντάσεις και τις εκρήξεις των συναδέλφων σου, όμως είναι από αυτές τις μέρες που η ρουτίνα αποδεικνύεται τόσο βαριά που σε πλακώνει σαν βράχος.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τις περισσότερες φορές μάχεσαι με τους γύρω σου γιατί δεν ξεχνάς το σημαντικότερο όπλο σου, το να εκφράζεις τις απόψεις σου με το θράσος ενός μικρού παιδιού (άντε ν’ αλλάξεις μυαλό σ’ ένα junior!). Από σήμερα θα γλιτώνεις πολλές εντάσεις αν εντάξεις στο λεξιλόγιο σου το “Δεν θέλω!”. Κι αν σε ρωτάνε γιατί, να απαντάς ευθαρσώς: “Γιατί έτσι αισθάνομαι!”.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένας/Μια Παρθένος ξέρει ενστικτωδώς να αμύνεται και να υπομένει. Όμως όταν πάρεις έναν/μια μετρ της άμυνας και του προσδώσεις και επιθετικές αρετές έχεις την τέλεια μηχανή πολέμου. Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση να επιβληθείς άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά στον εργασιακό σου χώρο για να μην σε πρήζουν μέσα στην εβδομάδα. Και θα το πετύχεις!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αντί να μικραίνει, μεγαλώνει μέρα με τη ημέρα αυτό το νοητικό χάσμα που σε χωρίζει από τους/τις συναδέλφους σου: δεν αντέχεις πλέον να περιορίζεις το ταχύτατο μυαλό σου στα ασφυκτικά κουτάκια των δικών τους αντιλήψεων. Και ο αέρας μυρίζει μπαρούτι…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν θα πάει καλά η μέρα σου Σκορπιέ αν δεν το πάρεις απόφαση στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με εσένα και την χαλάρωση σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Γι’ αυτούς που έχεις πιο κοντά σου, η μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης που μπορείς να τους προσφέρεις είναι η ελευθερία τους – να μην πέφτεις στην παγίδα να επιλέγεις για εκείνους/ες όταν βρίσκονται σε δίλημμα. Να το θυμάσαι αυτό τις επόμενες μέρες γιατί κάθε συμβουλή που δίνεις αβίαστα είναι μια θηλιά που δίνει κι εσένα και τον/την άλλο/η με δεσμά εξάρτησης. Και δεν το θες αυτό, πίστεψε με!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
«Πότε θα ζήσω; Πότε θα εκπληρώσω τα όνειρα μου; Γιατί τίποτα δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλω; Πως βρέθηκα να ζω σʼ αυτή τη ρουτίνα;»… Μέρες σαν τη σημερινή, αν ηχογραφούσαμε τις σκέψεις σου και προσπαθούσαμε να τις αναλύσουμε, θα γράφαμε τόμους βιβλίων…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν και στο παρελθόν δεν θα έμπαινες καν σε διαδικασία διλήμματος για το αν θα αφιερώσεις ακόμη λίγες ώρες στην εργασία ή θα προτιμήσεις λίγο κοινωνικό αλατοπίπερο, πλέον δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει σήμερα να συνδυάσεις με κάποιο τρόπο και τα δύο και να σου μείνει και χρόνος για ξεκούραση. Για να σε δω!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί βάζεις σαν όριο της επιτυχίας την τελειότητα που δεν ανήκει σ’ αυτή τη ζωή, τη ρεαλιστική και γεμάτη λάθη; Γιατί τελικά, μέρες σαν τη σημερινή, μπορείς να συγχωρείς όλο το σύμπαν για τις αδυναμίες του εκτός από εσένα; Και μην μου πεις “Γιατί έτσι είμαι εγώ!” ή “Γιατί είμαι παράλογος/η!”. Αν όντως για εσένα το αγαπώ σημαίνει συγχωρώ, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Στερείς την αγάπη από τον εαυτό σου μόνος/η σου έτσι όπως συμπεριφέρεσαι.