Βόλος: «Ναι, εγώ τη σκότωσα»

538
«Ναι, εγώ τη σκότωσα» φέρεται να παραδέχτηκε ο 39χρονος Θ.Μ. βαφτισιμιός της άτυχης γυναίκας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε αργά χθες το απόγευμα με συγγενικό του πρόσωπο.
Ενώ οι αστυνομικές αρχές «χτένιζαν» την περιοχή του Βόλου και τα περίχωρα αναζητώντας τον, αφού σε έφοδο που έγινε στο σπίτι του και σε άλλα στέκια που σύχναζε δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας ήρθε σε επικοινωνία με στενό συγγενή του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες όταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ενημερώθηκε από τον συγγενή του ότι οι αστυνομικοί τον έχουν ταυτοποιήσει ότι είναι ο δράστης, «έσπασε» και παραδέχτηκε μονολεκτικά: «Ναι, εγώ τη σκότωσα».
Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το συγγενικό του πρόσωπο τον προέτρεψε να παραδοθεί στις αρχές και να ομολογήσει το έγκλημα. Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκάλυψε ούτε πού βρίσκεται, ούτε τι θα πράξει. Φέρεται απλά να απάντησε μονολεκτικά: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, άσε με…».
Οι αστυνομικοί, που διερευνούν την υπόθεση, λαμβάνουν από χθες το απόγευμα καταθέσεις από ευρύ φάσμα μαρτύρων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του δράστη. Εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.