Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ μαζί του

604

Το κρυφό χαρτί στην τηλεόραση για τον Νίκο Μουτσινά λέγεται Αγγελική Γιαννακοπούλου και είναι η αρχισυντάκτριά του.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφερόταν πολύ συχνά στην αρχισυντάκτρια του Αγγελική, με το τηλεοπτικό κοινό να τον ρωτά στα social media πότε θα την δει.

Η Αγγελική λοιπόν είναι πάντα στο πλευρό του αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ μαζί του.

Δείτε την λοιπόν και μάθετε για το πλούσιο βιογραφικό της από το «ΦωτοΣτέφανο».

Η Αγγελική Γιαννακοπούλου είναι μία από τις πιο έμπειρες αρχισυντάκτριες τα τελευταία 15 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Αγαπά και στηρίζει τις όμορφες γυναίκες της τηλεόρασης, είναι νέα μανούλα και η κόρη της δεν έχει χρονίσει ακόμα. Ωστόσο, η ίδια περνά άπειρες ώρες στο γραφείο.

Η Αγγελική Γιαννακοπούλου δεν «ψήνεται» καθόλου να βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Ήταν το «αγαπημένο παιδί» της Έλενας Κατραβά στο MEGA, η οποία την είχε προτρέψει πολλές φορές να βγει μπροστά στην κάμερα, αλλά η δραστήρια αρχισυντάκτρια δε δέχθηκε ποτέ.

Το βιογραφικό της μεγάλο, αφού ήταν η αρχισυντάκτρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο στο πρωινό όσο και στο κυριακάτικο σόου του στο Mega. Και τότε ο Γρηγόρης την ανέφερε συνεχώς στον αέρα της εκπομπής.

Στη συνέχεια έπιασε το τιμόνι της «πεντάδας» του πρωινού στο Mega και την επόμενη χρονιά χειρίστηκε εξίσου αρμονικά ως αρχισυντάκτρια τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στα υπερεπιτυχημένα χρόνια τους στο πρωινό του «μεγάλου καναλιού».

Μουτσινάς

Η ίδια παρέμεινε στο Mega και μετά την «αποστασία» του διδύμου και κατάφερε να στήσει τις εκπομπές τόσο του Πέτρου Κωστόπουλου, όσο και του Μάρκου Σεφερλή. Αποτυχίες δεν έχει στην καριέρα της (πριν τον Μουτσινά είχε την αρχισυνταξία στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 το οποίο κόπηκε, αλλά με νούμερα τηλεθέασης άνω του 20%) και ουδέποτε έχει ακουστεί να έχει κακή σχέση με όλους αυτούς τους διαφορετικούς χαρακτήρες που διαχειρίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Αυτή είναι λοιπόν η «Αγγελική» του Νίκου Μουτσινά, η οποία είναι η Αγγελική και των Αρναούτογλου, Λιάγκα, Σκορδά, Κωστόπουλου, Μπαλατσινού, Σεφερλή κτλ.