Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/11)

293

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ξέρεις πως σαμποτάρεις όλες τις σχέσεις σου τελευταία; Αναγάγεις τον/την άλλο/η σε πρόσωπο τόσο ύψιστης σημασίας για την ευτυχία σου, που καταλήγεις να ποδοπατάς την προσωπικότητα σου κάνοντας χατίρια, για να μην τον/την χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα συγκρατήσου. Αν όχι, πρόσεξε ποιον/α επιλέγεις να φλερτάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν για κάθε «Πρόσεχε!», «Μη βιάζεσαι!», «Οργανώσου!» που ακούς τελευταία σου έδιναν και ένα ευρώ, θα είχες γίνει ζάμπλουτος/η. Ακόμη ένα δύο νʼ ακούσεις σήμερα (που θα τʼ ακούσεις να μου το θυμηθείς) θα πάρεις τέτοιες ανάποδες που… Που… Που επιτέλους θʼ αρχίσεις πάλι να συμπεριφέρεσαι σαν Λέοντας! Δηλαδή; Σʼ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε (τραγουδιστά παρακαλώ…)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ρε δεν πάνε να δουν αν στρίβεις από τη γωνία, που θα σου πουν ότι «Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Όποιος/α μισεί το χρήμα παρακαλείται να παρουσιαστεί μπροστά σου πάραυτα και να σου παραδώσει την περιουσία του/της! Κανείς, ε; Εξυπνάκηδες όλοι! Σταδιάλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακόμη και στους/στις Σκορπιούς επιτρέπεται να αισθάνονται κάποιες μέρες αποπροσανατολισμένοι/ες και δίχως ίχνος ικανοποίησης από την επαγγελματική τους καθημερινότητα. Όμως απαγορεύεται να το δείχνεις όταν βρίσκεσαι εκεί έξω και εργάζεσαι, διαπραγματεύεσαι, φλερτάρεις, κάνεις έρωτα. Δεν θα γίνεις Ιχθύς ξαφνικά, μου το υπόσχεσαι;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η εργασιακή καθημερινότητα βελτιώνεται, οι σχέσεις στο γραφείο αναθερμαίνονται, η προοπτική για δραστηριότητες/εξόδους μέσα στην εβδομάδα υπάρχει… Όμως κάτι λείπει ρε γαμώτο! Και δεν είναι τόσο η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις (εύκολο), είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος/α εκεί έξω που νʼ αξίζει τον κόπο. Α ναι ξέχασα, μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που έχεις βρει τον/την αξιόλογο/η και δεν είναι διαθέσιμος/η. Κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, αν θεωρείς πως είναι πολύ δυσβάσταχτος όρος να πληρώνεσαι αυτή τη στιγμή λιγότερα για αντάλλαγμα ένα επάγγελμα που, παρόλʼ αυτά, σου δίνει μελλοντικές προοπτικές, τότε μπορείς ανά πάσα στιγμή να προχωρήσεις. Αλλιώς μην γκρινιάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

ΟΚ, είναι μια από αυτές τις μέρες που το να δουλεύεις αποδεικνύεται πως είναι σωτήριο για το μυαλό και την ψυχική σου υγεία. Οπότε αφοσιώσου σε ότι αποκαλείς εργασία και τα θεμελιώδη ερωτήματα ας περιμένουν για μια άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να πάρεις μερικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι του κοινωνικού σου κύκλο θα έχουν προτεραιότητα και ποιοι/ες θα πρέπει να συνηθίσουν σε λιγότερη επαφή μαζί σου. Αντίστοιχα κάποιοι/ες Ιχθύες πρέπει να κάνουν μια επιλογή σχετικά με επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν και άλλες που ανοίγονται. Σε θέλω συγκεντρωμένο/η τώρα!