Κατερίνη: Τι έγινε με την 38χρονη έγκυο που πέθανε – Κανείς στην οικογένεια δεν ήταν εμβολιασμένος

490

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη η οποία έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η 38χρονη – ανεμβολίαστη – νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική να πάρουν το βρέφος, το οποίο είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο ερωτήματα για τον λόγο που η μητέρα της 38ης προχώρησε σε καταγγελία ότι η γυναικολόγος της ήταν εκείνη που είχε αποτρέψει την 38χρονη από το να εμβολιαστεί.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σήμερα ο κ. Ηρακλής Τσανικίδης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

«Ακούσαμε ότι έκανε κάποια δήλωση η μητέρα της 38χρονης. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την οικογένεια. Αν δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο δεν μπορεί να ξεκινήσει έλεγχος. Μίλησα με το σύζυγο της θανούσας που μου είπε ακριβώς τα αντίθετα (σ.σ.: από όσα λέει η μητέρα της 38χρονης). Ότι η γυναικολόγος της είχε πει ότι πρέπει να γίνει, και ότι όλη η οικογένεια δεν είχε εμβολιαστεί, υπήρχε μία άρνηση», αποκάλυψε ο κ. Τσανικίδης.

«Να μιλήσω με τη γυναικολόγο να πω τι; Ότι ακούστηκε από κάπου ότι υπάρχει μία καταγγελία που δεν είναι επίσημα καταγγελία; Μπορεί να με κατηγορήσει η συνάδελφος ότι τη συκοφαντούμε. Σε όποια καταγγελία έχουμε μιλάμε με τον συνάδελφο», είπε ο κ. Τσανικίδης και τόνισε ότι χρειάζεται επίσημη καταγγελία