Ένα αστέρι του τένις γεννιέται στην Πιερία

Νούς υγιής εν σώματι υγιή!

1118

Η Πιερία έχει αποδείξει ότι τιμά την αρχαία προτροπή μέσα από τη συμμετοχή των κατοίκων της σε πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ένα πρόσφατο αξιόλογο απόκτημα στον χώρο του τένις είναι η 12χρονη Κατερινιώτισσα  Κατερίνα Ουσταμπασίδου, η οποία έχει κερδίσει τις καρδιές μας.

Πρόκειται για ένα κορίτσι που αγάπησε το τένις από μικρή και αφοσιώθηκε με ζήλο και πειθαρχία σ’ αυτό. Παράλληλα με το σχολείο της, προπονείται τουλάχιστον δύο ώρες σχεδόν καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου.

Μέχρι σήμερα έχει σημαντικές επιδόσεις σε κάθε της συμμετοχή και βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα.

Τελευταία της επιτυχία είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 12άρια κορίτσια, κατά τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Πτολεμαϊδα, ενώ πήρε και την πρώτη θέση στα διπλά με συμπαίκτρια την Ευθυμία Πετσούλα (από τη Δεσκάτη) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Λάρισα.

Στόχος της είναι να γίνεται όλο και καλύτερη στο άθλημα που αγαπάει και, με μεγάλη ωριμότητα για το νεαρό της ηλικίας της, δηλώνει αποφασισμένη να θυσιάσει χρόνο και δραστηριότητες προκειμένου να αφοσιωθεί στον πρωταθλητισμό, στα βήματα των σπουδαίων Ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών τους οποίους σέβεται και θαυμάζει.

Εμείς τη συγχαίρουμε, την ευχαριστούμε για την περηφάνεια που μας κάνει να αισθανόμαστε και θεωρούμε υποχρέωσή μας να επισημάνουμε το αυτονότητο: την στήριξη της Κατερίνας τόσο από τη Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς, όσο και από τυχόν ιδιώτες χορηγούς, ώστε να μπορέσει να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της.

Ως pierianews.gr δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην προσπάθεια της Κατερίνας και υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα, να παρακολουθούμε την πρόοδό της και να την μοιραζόμαστε με όλους τους Πιερείς αλλά και τους φίλαθλους σε όλη την Ελλάδα.

Κατερίνα, πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!

Ακολουθείστε την Κατερίνα Ουσταμπασίδου στο instagram στο @katerinou2009