Ναβρατίλοβα και Έβερτ αποθεώνουν την Σάκκαρη!

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η Ξρις Έβερτ κλήθηκαν να σχολιάσουν τις 8 φιναλίσ του WTA Finals και ... έσταζαν μέλι για την Μαρία Σάκκαρη.

234

Υπόκλιση στην Μαρία Σάκκαρη από δυο μεγάλες κυρίες του τένις.

Με αφορμή το WTA Finals που θα διεξαχθεί στις 10-17/11 στην Γκουαδαλαχάρα στο Μεξικό η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η Κρις Έβερτ κλήθηκαν να σχολιάσουν τις 8 φιναλίστ στην ιστοσελίδα της WTA.

Ανάμεσα στις φιναλίστ είναι και η Μαρία Σάκκαρη η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να φτάσει στον τελικό των τελικών!

«Εντυπωσιασμένη με το μαχητικό της πνεύμα»

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η τενίστρια με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του τένις ανάμεσα στους οποίους οι 59 είναι σε Grand Slam είπε για την Μαρία Σάκκαρη: «Έτος έκρηξης. Έχει βελτιώσει πραγματικά το παιχνίδι της, έχει γίνει πιο ενεργή και έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η Μαρία ήταν τόσο καλή στην άμυνα και βασίστηκε σε αυτό.

Είμαι εντυπωσιασμένη με το μαχητικό της πνεύμα. Μπορεί να τρομάξει τους ανθρώπους με αυτό. Μπορεί να βάλει μερικούς ανθρώπους στη θέση τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Παίζει και συμπεριφέρεται σαν να έχει ήδη κερδίσει τον αγώνα κι ενώ το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

«Απίστευτο αθλητικό ταλέντο»

Η Κρις Έβερτ που έπαιξε με την μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, την Αγγελική Κανελοπούλου στο Roland Garros (η Ναβρατίλοβα την είχε αντιμετωπίσει το 1989 σ’ αγώνα Ελλάδος-ΗΠΑ) έχει 18 τίτλους Grand Slam στο απλό και δηλώνει για την Ελληνίδα:
«Ένα ανθρώπινο δυναμό, αυτό. Είναι κάτι άλλο. Απλά ένα απίστευτο, αθλητικό ταλέντο. Μοναδική η κινητικότητα της και το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πολύ επιθετική. Μπορεί να σκοτώσει… γίγαντες, να νικήσει οποιανδήποτε στον κόσμο»

@Photo credits: Getty Images