Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/11)

318

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, ίσως αναγκαστείς σήμερα να συμπαρασταθείς ή να στηρίξεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου που βρίσκεται κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση. Να είσαι εκεί!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, αν δεν αξιοποιήσεις σήμερα το χρόνο σου κάνοντας αυτές τις δουλειές στο σπίτι που όλο παραμελείς, σε βλέπω να κουβαλάς τσαντίλα για πολλές μέρες μπροστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σου σπάνε τα νεύρα που νιώθεις τόσο μαγκωμένος/η στην καρέκλα του γραφείου. Τρελαίνεσαι που είσαι υποχρεωμένος/η να επαναλαμβάνεις την ίδια εξαντλητική ρουτίνα κάθε μέρα. Δίδυμε, αν δεν μπορείς να οργανώσεις σύντομα μια έξοδο/διάλειμμα/ταξίδι προτείνω να πάψεις να το σκέφτεσαι γιατί θα αποτρελαθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, δεν έχεις τις κλειστές σου πάντα για κακό λόγο. Άλλωστε είσαι από τους/τις λίγους/ες που ξέρουν τι απόλαυση είναι να κάθεσαι στο προσωπικό σου χώρο, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική, πίνοντας καφέ με ένα καλό φίλο/μια καλή φίλη (δεν χρειάζεσαι περισσότερο κόσμο). Βάλε λίγη ξεγνοιασιά στη ζωή σου…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο καλύτερα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε ξαφνικές αλλαγές είναι ο καλά πληροφορημένος. Τώρα που το κοινωνικό περιβάλλον σου έχει γεμίσει με αβεβαιότητα, αποπροσανατολισμό και τρομολαγνεία, μπορείς να είσαι διπλά κερδισμένος/η αν καταφέρεις να διασταυρώσεις πληροφορίες, να επιβεβαιώσεις φήμες ή να μάθεις ποια δεδομένα διαμορφώνονται στον εργασιακό σου χώρο. Δραστηριοποιήσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι μεταβατικές ή αβέβαιες καταστάσεις σε εκνευρίζουν. Κι όμως διαχρονικά στη ζωή σου φαίνεται να τις ελκύεις με την καταστροφική ορμή που μια μαύρη τρύπα έλκει ότι βρεθεί στο διάβα της. Μένω ή φεύγω; Δίνω ένα τέλος ή παράταση; Είμαι καλά ή απλά κάνω υπομονή; Ναι, οι ερωτήσεις αφορούν σε μια προσωπική σχέση ή σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μην αναλωθείς ξανά σε μαραθώνια ξενύχτια, αδιάφορα φλερτ ή προσπάθεια να ξαναζεστάνεις μια συναισθηματική σούπα από δεν ανέβει από τους -20. Πέρνα τη μέρα σου με λίγους και καλούς ανθρώπους που ξέρουν πώς να φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Ξέρεις εσύ…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα μπορείς με μεγάλη ευχέρεια (μάλλον μαεστρία είναι η πιο κατάλληλη λέξη…) να συζητήσεις για εκκρεμότητες που παραμένουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Είτε πρόκειται για αβεβαιότητα για το μέλλον της θέσης σου, είτε για μια άδεια που θες να ζητήσεις, είτε για μια πιο σοβαρή συζήτηση για τις μελλοντικές σου αρμοδιότητες, σήμερα το έχεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το μυαλό σου καταβάλλετε από τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τον κόσμο γύρω σου. Κρίση, φίλοι με προβλήματα, ομιχλώδεις στόχοι, αβεβαιότητα στο παρόν… Σήμερα όλα περιστρέφονται μέσα σου και σε βυθίζουν σε μια οργισμένη σιωπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εντάξει κάποιος εκεί ψηλά σου κάνει πλάκα και γελάει εις βάρος σου. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η επαγγελματική πίεση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτής της χρονιάς. Σφίξε τα δόντια και συνέχισε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ζήτημα 1ο: Το σώμα σου δεν αποτελείται από ηλεκτρικά κυκλώματα και εξαρτήματα, άρα δεν μπορείς να βγεις εκεί έξω να αγοράσεις ανταλλακτικά γιʼ αυτό σαν να είναι κανένα αυτοκίνητο. Πρόσεξε το αυτές τις μέρες! Ζήτημα 2ο: Χρειάζεσαι άμεσα κοινωνική αλληλεπίδραση και να ξεχαστεί το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις σου! Δρομολόγησε το άμεσα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, σου έχω μια νοητική άσκηση για σήμερα: σκέψου ποιες είναι οι προσωπικές σου ανασφάλειες, που νιώθεις να εξαφανίζονται όταν είσαι ερωτευμένος/η. Στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσεις γιατί επιστρέφουν δυνατότερες κάθε φορά όταν μια σχέση τελειώνει. Μήπως τελικά αυτή την εποχή δεν χρειάζεσαι ακόμη μια σχέση για να λύσεις ανασφάλειες αλλά για να περάσεις μερικές στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας;