Αυστραλία: Εντοπίστηκε η 4χρονη Κλίο που είχε εξαφανιστεί – τα κλάματα των αστυνομικών που την εντόπισαν

90

Έκλαιγαν οι αστυνομικοί που εντόπισαν σώα την 4χρονη Κλίο Σμιθ, η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την Αυστραλία.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και έσωσαν το κορίτσι. Το βίντεο της διάσωσης κάνει τον γύρο των social media.
“Έχω το προνόμιο να ανακοινώσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η αστυνομική δύναμη της Δυτικής Αυστραλίας έσωσε την Κλίο Σμιθ” ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

“Η Κλίο είναι ζωντανή και είναι καλά. Ένας από τους αστυνομικούς την σήκωσε στην αγκαλιά του και τη ρώτησε: “Πώς σε λένε;” του απάντησε “Με λένε Κλίο”” πρόσθεσε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Εκτός από τους αστυνομικούς, συγκινητικές ήταν και οι στιγμές για τους αξιωματικούς που είδαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται πάνω στις στολές τους.

Ένας 36χρονος συνελήφθη, έπειτα από την επιχείρηση που στέφθηκε με επιτυχία στο σπίτι, που βρίσκεται στο Carnarvon. Το σπίτι μπήκε στο “ραντάρ” των Αρχών, έπειτα από τηλεφώνημα στο οποίο τους δόθηκε η πληροφορία για ύποπτες κινήσεις.

Η 4χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά όπως δείχνει και η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χαίρει άκρας υγείας.

Ο αξιωματικός Blaine, ήταν ένας από τους 4 αστυνομικούς που εισέβαλαν στο σπίτι τα ξημερώματα. Όπως περιγράφει αντίκρισαν ένα γλυκό κορίτσι, το οποίο είχε έναν αρχικό φόβο, μόλις είδε τους αστυνομικούς.

“Την είδα δύο φορές το πρωί και μπορώ να πω ότι έχει πολύ ενέργεια. Δεν ξέρω πώς έχει τόση ενέργεια, μακάρι να είχα και εγώ! Είναι πολύ γλυκό κορίτσι. Μας εμπιστεύτηκε και ήταν ανοιχτή” τόνισε ο Blaine.

Ο ντετέκτιβ Rod Wilde σημείωσε ότι όταν είδαν ότι η Κλίο ήταν σώα και δεν είχε τραύματα ήταν “καταπληκτικό συναίσθημα”.

“Ήταν συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή. Το να το δούμε αυτό, ήταν κάτι που ελπίζαμε, αλλά προφανώς είχαμε πραγματικές ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της όσο περνούσε η ώρα. Όταν την είδαμε καλά, ήταν φοβερό” υπογράμμισε.

Πηγή πληροφοριών: thewest.com.au