Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας: 1η Γιορτή Μελιού Πιερίας

602

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ που διεξήχθη στις 29/30/31 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν μέλι και προϊόντα μέλισσας, απευθείας από τοπικούς μελισσοκόμους και να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισίωσαν την γιορτή.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Κατερίνης και στον δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο για την στήριξη και την συνδιοργάνωση της γιορτής. Χωρίς την συμβολή τους και την παροχή μέσων, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε τους μαθητές και την Διεύθυνση του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, και την ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, που με την μουσική τους ομόρφυναν την εκδήλωση.

Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη, επίσης, εκφράζουμε και στον Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ. κ. Ανδρέα Θρασυβούλου, που τίμησε την προσπάθειά μας με την παρουσία του, αναλύοντας και απαντώντας σε ερωτήσεις επισκεπτών σχετικά με το μέλι και τις ιδιότητές του, τονίζοντας παράλληλα την διατροφική αξία του μελιού που διατίθεται απευθείας από παραγωγούς.

Την Υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης παρείχαν εθελοντικά, το Τμήμα του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Κατερίνης και η ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες της 1ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΛΙΟΥ που στήριξαν με την παρουσία τους, την προσπάθεια των μελισσοκόμων της Πιερίας.

Εμείς ως Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της μελισσοκομίας και της μέλισσας και δίνουμε υπόσχεση για την πραγματοποίηση της 2ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΛΙΟΥ το 2022! Εις το επανιδείν!

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Τσερτικίδης Νικόλαος