Χορηγία της  OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Ε.Η.Πειραιά

455

H OLYMPIA ELECTRONCS A.E. για ακόμη μία φορά στήριξε εμπράκτως τους Έλληνες ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες με την χορηγία της στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 9.30 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) .

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι πάντα δίπλα στους ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες, και αναγνωρίζει το σημαντικό και δύσκολο επάγγελμά τους. Η εργασία του ηλεκτρολόγου – εγκαταστάτη εκτός από πολύπλοκη και υπεύθυνη, είναι και άκρως επικίνδυνη, αφού απαιτείται καθημερινά χειρισμός του ηλεκτρικού ρεύματος εκ μέρους τους. Για τον λόγο αυτόν το επάγγελμα αυτό ασκείται από άτομα προσεκτικά και καλά εκπαιδευμένα, ώστε να περιορίζονται στο ελάχιστο τα ατυχήματα.

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Σπύρο Κάφαλη και τους Μηχανικούς Πωλήσεων, κ. Τάσο Δημακόπουλο και Αστέρη Αστερίου, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Δημήτριο Μουστάκα, και πολλά μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Πειραιά. Ευχή όλων είναι να γίνει επανεκκίνηση των μεγάλων έργων και να αυξηθούν οι ανεγέρσεις οικοδομών, ώστε ο κλάδος να συνεχίσει το σημαντικό έργο και την ανοδική πορεία του.