Ζώδια: Οι πρόβλεψεις της ημέρας

456
ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, δεν σου πάει η γκρίνια και το ξέρεις. Οπότε αν νιώσεις πως στην εργασία σου εκμεταλλεύονται την διάθεση σου να βοηθήσεις, απλά μην το κάνεις!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ακόμη μια μέρα που έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και διάθεση για να προωθήσεις τον εαυτό σου είτε στον επαγγελματικό χώρο, είτε στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μην καθυστερείς λοιπόν και κυρίως μην γκρινιάζεις!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, αν και θες να τ’ αποφύγεις ν’ ασχολούνται όλοι/ες μαζί σου σήμερα, πίστεψε με δεν θα τα καταφέρεις. Κι άντε αν ασχολούνται μαζί σου φίλοι/ες ή κάποιος/α που σε κοιτάζει με σκέρτσο και πονηρία. Αλλά αυτοί οι συγγενείς σου και οι συνάδελφοι σου, τι ζόρι τραβάνε τέλος πάντων;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έλα τώρα! Μην κοιτιέσαι στον καθρέφτη και μην τσιμπιέσαι! Εσύ είσαι, δεν σε απήγαγαν εξωγήινοι. Απλά τελευταία έχεις αποκτήσει ένας θάρρος και μια διάθεση για επικοινωνία που έχουν στείλει το ντροπαλό αγόρι/κορίτσι, που συνήθως είσαι, για ύπνο. Απόλαυσε το όσο κρατάει Καρκίνε!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν σήμερα προκύψουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά ή μάθεις πως χρωστάς κάπου χρήματα ή σου ζητήσουν δανεικά… ΟΚ! Μη φωνάζεις! Σταματάω πριν με λιντσάρεις. Απλά έχε το νου σου, ναι;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, καθώς για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να δουλέψεις συστηματικά προς την εκπλήρωση μερικών άμεσων στόχων, προφανώς και δεν έχεις χρόνο ν’ ασχοληθείς τόσο εντατικά με αγάπες κι έρωτες. Εντάξει, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο διπλωματικός/η στο πως το θέτεις.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σε προειδοποιώ: και η μικρότερη ένδειξη αδυναμίας από μέρους σου, για το επόμενο διήμερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και θανάσιμο αμάρτημα! Προσπάθησε να κρύψεις ακόμη και από τον κοντινότερο άνθρωπο σου τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή την ένταση σου. Μη ρωτάς γιατί τώρα! Απλά κάνε το!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τις επόμενες μέρες θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται έντονα το μέλλον. Άλλες φορές με ανησυχία, άλλες με προσδοκία όμως πάντα με μια αίσθηση πως βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Και όταν νιώθεις έτσι, όλα λειτουργούν ρολόι στην καθημερινότητα σου. Ναι, αυτό είναι που λέγεται αυτοπεποίθηση.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, σε προειδοποιώ! Ήδη από σήμερα θα είσαι στόχος για τον/την προϊστάμενο/η σου και μερικούς συνεργάτες σου. Μην δουν άνθρωπο που έχει διάθεση να εργαστεί και να ξεχωρίσει… Τι είπαμε ότι κάνουμε πλέον μ’ αυτούς;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πάμε! Να βλέπω ταχύτητα! Κανόνισε σβέλτα τις επόμενες μέρες μια εκδρομή με καλή παρέα (έλα, άσε τη γκρίνια, αν θες το οργανώνεις στο λεπτό!). Μετά κατεβάζεις κινητά, αποχαιρετάς το facebook και το twitter και απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς τις στιγμές που ακολουθούν. Αν δεν μπορείς την εκδρομή τότε απλά απέφυγε ότι σου θυμίζει καθημερινότητα – ναι, και το ίδιο σου το σπίτι στην ανάγκη!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις να βάζεις φρένο στα έξοδα (από οικονομικής άποψης) και στην υπερβολική οικειότητα (από συναισθηματικής). Με απλά λόγια καλείσαι να ξαναβρείς τις ισορροπίες ανάμεσα στο «μοιράζομαι» και το «μʼ εκμεταλλεύονται». Και όχι, δεν θα είναι εύκολο…
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όλα θα ήταν υπέροχα σήμερα αν δεν ήσουν Ιχθύς. Θα ξεσπούσες τα νεύρα σου αδιακρίτως χωρίς να νιώθεις έπειτα ενοχές. Θα μπορούσες να είσαι κυνικός/η στα σχόλια σου προς τους συναδέλφους σου και μετά το βράδυ να πιεις ένα ποτό χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Έλα όμως που είσαι… Άτιμο σύμπαν!